06 / 05 / 2024

JOLLY Tur Gala gecesi

JOLLY Tur Gala gecesi

JOLLY Tur, 320 acentasıyla Kıbrıs'ta bir araya geldi. Gala gecesinde " en iyi çıkışı yapan ", " en çok ciro yapan " acentalara plaketleri verildi.

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satış ofisi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje, Marmaray'a 3.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

İnistanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da hayata geçiriliyor. Proje 3565 daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul Gala nerede?

Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak planlandı.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri!

Topkapı İnistanbul Gala Evleri 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala’ da ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

İnistanbul Gala ev fiyatları!

İnistanbul Gala ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim!

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzasıyla yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire!

Banka kredili ve vadeli ödeme seçenekleri sunan projede toplam 3 bin 565 adet daire yer alıyor. Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Inistanbul Gala Topkapı fiyat!

Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta bulunan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

JOLLY Tur Gala gecesi Haberi

JOLLY Tur Gala gecesi

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, müşteri memnuniyeti, yenilik ve yatırım enstrümanlarıyla 28 yıl boyunca belirledikleri tüm hedeflere ulaştıklarım belirtti. Yeni ofisler ve bayiliklerin yatınm planları arasında olduğunu vurgulayan 2 yılda sadece teknolojiye yaptıkları yatırımın 7 milyon TL'ye ulaştığım kaydetti. Müşteri talebiyle 20 olan AVM ofis sayısını 35'e yükselttiklerini ve en üst teknoloji ile donattıklan cali center kapasitelerini 100 kişiye çıkardıklarım bildiren Vardar, 2015 yılının Türk Tatilcinin yılı olacağını...