07 / 07 / 2024

Jolly Tur kar

Jolly Tur kar

Jolly Tur geçen yılın ekim ayına göre cirosunu yüzde 34 artırdı. Başkan Mete Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 50 'sinin erken rezervasyondan geldiğinin altını çizdi...

Bir borsacı çocuğunun eğitim masraflarını nasıl karşılıyor?

Temettü, yatırımcılar için önemli bir kazanç kaynağı olduğu şüphesiz. İşte karşımızda ilham veren bir hikaye örneği, borsacı Tuncay Turşucu'nun "Temettü" yatırımı ve ayrıntılar...

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde "ödeme planını kendin oluştur" dönemi başladı.

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Heysem Kadı, Abdul Karım Darwıch, Salıom Obeıs ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Yurtdışı turları yüzde 60 arttı!

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Erken rezervasyon artış gösterdi!

JOLLY Tur, yeni genel müdürlük binasını Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Başkan Yardımcısı Mert Vardar'ın katıldığı toplantıyla tanıttı.

Jolly Tur: Bu yıl yerli turist iki kez tatil yapabilir!

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Erken rezervasyon yüzde 48 oranında arttı!

KASIM 2014 sonu itibariyle başlattıkları erken rezervasyon kampanyası ile ilgili bilgi veren Jolly Tur, Erken rezervasyon açısından Aralık 2014, Ocak 2015 ve Şubat 2015’ten oluşan 3 aylık periyodda çok ciddi bir büyüme yakaladıklarını iletti.

Yurt dışı turları yüzde 60 artış gösterdi!

Jolly Tur erken rezervasyon dönemi ilk sonuçlarını açıkladı. Şirket, 7 Kasım- 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Jolly Tur kar Haberi

Jolly Tur kar

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, erken rezervasyonun Jolly Tur operasyonlarında büyük etken olduğunu, 2014 yılı toplam cironun yüzde 50'sinin de bu yolla geldiğini ifade etti. Bu yıl bir yeniliğe daha imza atarak tüm departmanlarında aynı anda erken rezervasyon kampanyası başlatacaklarını dile getiren Vardar, kampanyada yüzde 50 indirimli satışların 17 Kasım'da başlayacağını kaydetti. Vardar, kampanyanın ilk döneminin bitiş tarihinin 8 Aralık olduğunu, Mayıs 2015'e kadar indirim oranlarının düşerek devam edeceğini söyledi. 


2015 HEDEFİ YÜZDE 25 BÜYÜME 

Vardar, "2014'te ciroda yüzde 36 büyüme hedefliyorduk. Fakat kurdaki hareketlilik nedeniyle yüzde 34'ü yakaladık. Turizm sektöründe genel olarak büyümelerin yüzde 20 civarında kaldığını bildiğimiz için bu büyük bir başarı" diye konuştu. 2015'te ise yüzde 25 büyüme hedeflediklerini aktaran Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 60'ını da...