04 / 05 / 2024

jolly tur tur operatörü kanunu

jolly tur tur operatörü kanunu

Tur operatörlüğü kanununun acilen çıkması gerektiğini vurgulayan Jolly Tur'un Başkanı Vardar, "Böylece seyahat edenlerin sayısı 5 yılda 5'e katlanır" dedi..

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. bugün 10 bin TL sermaye ile açıldı.

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde "ödeme planını kendin oluştur" dönemi başladı.

Mimarlar Odası: AKM'yi yıkmak suçtur!

Yeni AKM projesine Mimarlar Odası'ndan itiraz geldi. Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, “AKM’yi yıkıma terk etmek de yıkmak da suçtur. Hukuki girişimde bulunacağız” dedi.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Ay ve İsmail Şilan ortaklığında kuruldu.

jolly tur tur operatörü kanunu Haberi

jolly tur tur operatörü kanunu

Jolly Tur, 2015'e 20 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği, içinde spor salonu, karaoke odaları, kütüphane, oyun alanı, kafeterya gibi alanların olduğu yeni binasında giriyor. Yeni yıla dinamik bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "2014'ü yüzde 35'e yakın bir büyümeyle kapattık. 2015'te aynı oranları yakalayacağımızdan eminiz" diyor. Sektör hakkında değerlendirmelerde bulunan Vardar, tur operatörlüğü kanunun acilen çıkması gerektiğini belirterek, "Kanun çıkarsa seyahat edenlerin sayısı 5 yılda 5 kat artar" vurgusunu yapıyor. 


 2014 yılını geride bırakıyoruz. Sizin için nasıl bir yıl oldu? 

Çok başarılı bir 2014 sezonu geçirdik. Yüzde 35'e yakın bir büyüme oranı yakaladık. Hedeflerimizi tüm departmanlarda tutturduk. Gerek acentelerimizde gerek ürün yelpazemizde gerekse misafir memnuniyet oranında ciddi bir büyüme yakaladık. Geçen yıl yaptığımız teknoloji yatırımının da...