02 / 05 / 2024

Jolly Tur vardar plaza

Jolly Tur vardar plaza

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

Jolly Tur genel müdürlüğü Vardar Plaza'ya taşındı!

Jolly Tur, genel müdürlük binasını Esentepe'deki Vardar Plaza'ya taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar,"Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde başlayan 28 yıllık yolculuğumuzu yeni binamız Vardar Plaza ile taçlandırıyoruz" dedi.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. Mehmet Çicivioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Kavrar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir'de kuruldu.

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı!

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, öncelikli eylem planları arasında bulunan nitelikli eleman sorununa; BTSO tarafından hayata geçirilen MESYEB ile çözüm bulmayı hedefliyor.

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Vardar: Konut alırken hazır betonun kalitesi sorgulanmalı!

Ülkemizde yapılan araştırmalar konut satın alan tüketiçilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığını gösteriyor. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması gerektiğini söyledi.

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Jolly Tur vardar plaza Haberi

Jolly Tur vardar plaza

Şirketin Onursal Başkanı Sinan Vardar'ın Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde 10 kişiyle başladığı turizm yolculuğu, bugün 500'e yakın acente, 3.000'i aşkın turizm gönüllüsünden oluşan büyük ekibiyle sürdürüyor. Vardar Ailesi'nin tam kadro hazır bulunduğu açılış, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan'ın ve departman müdürlerinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 


Habertürk...