22 / 05 / 2024

Jorge Cerdo Munar

Jorge Cerdo Munar

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza nereli? Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza kimdir?

Garanti BBVA bağımsız yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Garanti BBVA yönetim kurulu başkan vekili Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes'e Yunanistan'dan ada aldı!

Futbolcu menajeri Jorge Mendes, dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Yıllardır beraber olduğu sevgilisi Sandra Barbossa ile nikah masasına oturan ünlü menajer Jorge Mendes, şahit olarak Cristiano Ronaldo'yu seçti.

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

El Salvador'da meydana gelen depremde 1 kişi öldü!

Jorge Melendez, San Salvador'un doğusundaki San Miguel'de üzerine elektrik direği düşen 30 yaşındaki evsiz bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ölen kişinin deprem sırasında uykuda olduğu sanılıyor.

Dünyanın en iyi bekleme salonu Lima Havalima'nında!

Jorge Chavez Uluslararası Havaalanı'nın bekleme salonu dünyanın en iyi havaalanı bekleme salonu seçildi

Jorge Cerdo Munar Haberi

Jorge Cerdo Munar

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi iş konusu;1-    Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi, spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak ve yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-    Otel, motel,pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, plaj, lokanta, restoran, büfe,cafe, bar termal istasyonları gibi konaklarna, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak,...