18 / 05 / 2024

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Eyüp Karadolap Mahallesi 'nde, Deniz Elashval Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz, Nasser Sepehrı ve Reza Naghavı ortaklığında kuruldu. 

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Moon Blue Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Blue Turızm Gayrımenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadı Abdullah Almutlaq tarafından kuruldu. 

Moon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün M. Abdulazız H. Alabdulkarım tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Eyüp Karadolap Mahallesi 'nde, Deniz Elashval Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

Dinekli Turizm'in borçları tasfiye edilecek!

Adalet Bakanlığı Konya 6. İflas Müdürlüğü, Dinekli Turizm Seyahat Ticaret A.şž. hakkındaki tasfiyenin şimdilik adi tasfiye şeklinde icra edileceğini duyurdu...

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 20 Şubat 2015'te, Deniz Elashval Müdürlüğü'nde kuruldu.


Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...