02 / 05 / 2024

Jülide Kazas mimarlık

Jülide Kazas mimarlık

Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisinin kurucusu Jülide Kazas kimdir? Mimar Jülide Kazas Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisini ne zaman kurdu? Jülide Kazas, hangi projelere imza attı?

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Entrada İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Entrada İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Jülide Çömlekçiler tarafından kuruldu.

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Atıcı ve Muhammet Selim Atıcı ortaklığında kuruldu.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Olcay, Agah Yaşar, Yusuf Südaş ve Abudumıjıtı Paısaılı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Emre Arolat, Ağa Han Mimarlık Ödülleri'nin jürisinde!

Ağa Han Mimarlık Ödülleri, 1977 yılından beri, İslam kültürünü başarıyla yorumlayan çağdaş tasarım, sosyal konut, toplumsal gelişim, restorasyon, yeniden kullanım ve bölgesel koruma projelerine veriliyor.

Jülide Tutan Hergül kimdir?

Mimar Jülide Tutan Hergül kimdir? Jülide Tutan Hergül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Jülide Tutan Hergül, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Jülide Tutan Hergül...

Jülide Kazas kimdir?

Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisinin kurucusu Jülide Kazas kimdir? Mimar Jülide Kazas Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisini ne zaman kurdu? Jülide Kazas, hangi projelere imza attı?

Jülide Kazas mimarlık Haberi

Jülide Kazas mimarlık

Jülide Kazas kimdir?

Mimarca Tasarım ve Mimarlık ofisinin kurucusu, Jülide Kazas, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi' nden mezun olmuş, aynı üniversitede 1998 yılında yüksek lisans ve 2008 yılında doktora programını tamamlamıştır. 


Yrd. Doç. Dr. Jülide Kazas, Mimarca Tasarım ve Mimarlık' ta meslek hayatını sürdürürken, diğer yandan da üniversitede proje yürütücülüğü yapmaktadır.


Mimarca Tasarım ve Mimarlık

Jülide Kazas tarafından kurulan Mimarca Tasarım ve Mimarlık; mimarlık, kurumsal kimlik, iç mimari ve kentsel tasarım alanlarında projeler geliştirmekte, uygulama, kontrol ve danışmanlık hizmeti vermektedir.


Her projeyi kendi bağlamı içinde ele alan ve o bağlama değer katacak yenilikçi mimari çözümlemeler getiren firma, çeşitli tür ve ölçeklerde projeler...