23 / 05 / 2024

Jumeirah Grubu tesis için imza

Jumeirah Grubu tesis için imza

Jumeirah Grubu, Targets Investment Turizm İşletmeleri A.Ş. ile Türkiye'nin Ege kıyısındaki Bodrum'da bulunan lüks bir oteli işletmek üzere bir yönetim anlaşması imzaladı.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Oyak Grubu Hindistan'da yeni tesis kuracak!

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Zorlu Grubu'ndan Buharkent'e jeotermal tesis!

Türkiye'nin önemli jeotermal enerji üretim tesislerine sahip Zorlu Grubu, Aydın'ın Buharkent ilçesine yeni jeotermal tesislerinin kurulma aşamasına gelindiğini açıkladı.

Jumeirah Bodrum Palace'ın basın toplantısı bugün!

Dünyanın en lüks otel grubu olan Jumeirah Group, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, Mayıs ayında “Stay Different” motto’suyla misafirlerine kapılarını açıyor.

Jumeirah Bodrum Palace 30 Nisan'da açılıyor!

Dünyanın en lüks otel grubu olan Jumeirah Group, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, Mayıs ayında “Stay Different” motto’suyla misafirlerine kapılarını açıyor.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis inşa edilecek!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parselle 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı.İhaleyle gölete tek katı geçmemek üzere sosyal tesis inşa edilecek.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis yapılacak!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parsellere 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı. Gölete sosyal tesis inşa edilecek.

Jumeirah Grubu Türkiye'deki ikinci otelini Bodrum'da açıyor!

Jumeirah Grubu, Targets Investment Turizm İşletmeleri A.Ş. ile Türkiye'nin Ege kıyısındaki Bodrum'da bulunan lüks bir oteli işletmek üzere bir yönetim anlaşması imzaladı.

Tesis yönetim sistemi inşaat projelerinin ilk tercihi oluyor!

Bütünsel tesis yönetimi hizmetlerini özel olarak emlak sektörüne sunan TSP grubu bünyesinde kurulan Hotech, pek çok önemli projede yer alarak büyüme grafiğini hızla bir şekilde artırıyor

Jumeirah Grubu tesis için imza Haberi

Jumeirah Grubu tesis için imza

Daha önce Golden Savoy adıyla bilinen otel, anlaşmanın imzalanmasını takiben Jumeirah markası altında Jumeirah Bodrum Palace Otel olarak faaliyet gösterecek ve resmi açılışı 1 Mayıs 2015'te yapılacak. 

Bodrum ilçe merkezinden yaklaşık 10 dakika uzaklıkta olan ve Zeytinlikahve koyunun doğal güzelliği içinde yer alan otel, Bodrum Uluslararası Havalimanına ise 20 dakika uzaklıkta. Hiçbir masraftan kaçınılmayarak tasarlanan lüks otel geniş süitlerden oluşan 135 oda, lüks döşenmiş villalar ve 6 yatak odalı bir saray içeriyor. 110.000 m2'lik bir alan üzerine kurulmuş tesiste çeşitli restoranlar, salonlar ve barlar, 12 odalı bir Talise Spa, üst düzey bir dizi mağaza ve çoğu özel villalara tahsis edilmiş yetmişin üzerinde Golden Savoy Otel, Jumeirah Bodrum Palace Otel olarak faaliyet gösterecek yüzme havuzu mevcut. Her suit ve villa aynı...