08 / 07 / 2024

Jumeirah Grup 10 yılda Türkiye\'de 30 şube açacak

Jumeirah Grup 10 yılda Türkiye\'de 30 şube açacak

Dubai Şeyhi Al Maktoum yeme-içme sektörüne yatırıma geliyor...

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Uluhan Grup'un iflas davası 10 Haziran'da!

Uluhan Grup Enerji İnşaat'ın iflas davası yargılaması 10 Haziran günü saat 10:20'de gerçekleştirilecek. 

Onsan Grup Angola'da 10 bin konut inşa edecek!

Türk firması Onsan Grup tarafından Angola'da yürütülen proje kapsamında toplam 10 bin konut inşa edilecek.

Visa Grup Turizm Reklam İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Grup Turizm Reklam İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fikret Tüfekçi imzasıyla kuruldu.

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Ysf Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tuğba Cebeci imzasıyla kuruldu.

Norm Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Grup Limited Şirketi kuruldu!

Norm Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Grup Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Ergüven imzasıyla kuruldu.

Elz Grup İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elz Grup İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sedat Doğan imzasıyla kuruldu.

Ottomans Yapı Grup Limited Şirketi kuruldu!

Ottomans Yapı Grup Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serhat Güner ve Rasin Türker Kaplan imzasıyla kuruldu

Ontan Grup'un yeni projeleri yolda!

Ontan Grup 2006 yılında, inşaat fakültesindeki arkadaşlıklarını profesyonel iş hayatına taşıyan genç girişimci mühendisler Onur Ökten ve Taner Akçınar tarafından kuruldu. 10 yıllık genç bir firma olmasına karşın firma, inşaatta dünyanın en büyük 250 sıralamasına göz dikti.

Sea Pearl Ataköy'ün otel ve rezidansını Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, Cityscape Global’e 2.7 milyar $ yatırım değerine sahip SeaPearl Ataköy ile katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, otel ve rezidans biriminin Jumeirah tarafından işletilecek olmasının projeye olan merakı artırdığını söyledi

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı sürüyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı bulunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı uygulanıyor.

Jumeirah Grup 10 yılda Türkiye\'de 30 şube açacak Haberi

Jumeirah Grup 10 yılda Türkiye\'de 30 şube açacak

4 genç girişimciyle BCF adlı şirket kuran Jumeirah Grup, ekimde Urbano ve The Agency'i açacak. Ardından The Noodle House da dahil grubun diğer markaları gelecek. Hedef 10 yılda Türkiye'de 30 şubeye ulaşmak

Son dönemde yerli-yabancı birçok patronun gözü Türkiye'deki yeme-içme sektöründe. Koç Holding, Doğuş Grubu, Katarlı Hospitality Development Company (HDC ) bu sektöre adım atanlardan. Şimdi de pazara Körfez'den yeni bir bir dev daha gelecek. Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Mohammed Rashid Al Maktoum'a ait olan Jumeirah Restaurant Group. Ortadoğu'nun en büyük otel zincirlerinden olan ve bu yıl İstanbul'a Pera Palace'ın işletmesini alarak giren Jumeirah Group restoranlarıyla da iddialı olacağa benziyor. Grubun dünya genelinde 9 farklı markada 150'nin üzerinde restoranı bulunuyor. Jumeirah'ın ekimde Urbano ve The Agency...