19 / 05 / 2024

Just İnvestment Consultancy adres

Just İnvestment Consultancy adres

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.

Just Property Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just Property Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Daşkaya tarafından kuruldu.

Zafar Consultancy Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zafar Consultancy Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Göçer ve Shoaıb Zafar ortaklığında kuruldu.

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Choureh El Ahmad tarafından kuruldu.

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ M.Ahme Syed tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi Şişli’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ekber Bilgin tarafından kuruldu.

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Borhan Babapourajorı tarafından kuruldu.

Just Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Just Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Derya Durmuş tarafından kuruldu.

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Esrüngün tarafından kuruldu.

Just İnvestment Consultancy adres Haberi

Just İnvestment Consultancy adres

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.
Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak, komisyonculuğunu ve danışmanlığını yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...