15 / 05 / 2024

Justin ev tekstiline girdi

Justin ev tekstiline girdi

Ünlüler sırasıyla modaya, kozmetiğe ve parfüme el attıktan sonra şimdi de sıra ev tekstilinde. Ünlüler arasında yeni iş kolu artık ev tekstili oldu. Justin Timberlake'de bu modaya uyanlardan

BİM’den Aktüel Ürünler Kampanyası… İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM’den Uygun fiyatlarla bu ürünler kaçmaz! Uygun fiyatlı alışverişin adresi BİM’de 23 Eylül 2022 tarihinde elektronik ürünlerden ev tekstiline, küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Justin Trudeau: Yabancılara ev satışını yasaklayacağım!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, seçimlerde yeniden göreve gelmesi durumunda emlak piyasasında atacağı adımı duyurdu. Justin Trudeau, yeniden seçilirse yabancılara ev satışını yasaklayacağını belirtti.

Justin Bieber ve Hailey Bieber Brentwood’dan ev alacak!

25 yaşındaki popçu Justin Bieber ve 23 yaşındaki model Hailey Bieber, Brentwood’dan ev almak için arayışta. Ünlü çift yeni yuvaları için 18-20 milyon doları gözden çıkardı.

Justin Bieber nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada'dan ev aldı!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada Ontario'dan 30.5 milyon liraya ev aldı.

Hailey Baldwin'in büyüdüğü ev borç krizinden satılık!

Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satışa sunulacak. 

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Justin Bieber Amsterdam'da 24.5 milyon euroya ev aldı!

Genç kızların sevgilisi ABD'li şarkıcı Justin Bieber, sık sık ziyaret ettiği Almanya'nın başkenti Amsterdam'da sürekli otellerde kalmaktan sıkıldı.

Justin Bieber, İngiltere'de 4.7 milyon Sterlin'lik malikane kiraladı!

Şu sıralar dünya turnesine İngiltere'de devam eden Justin Bieber, Londra'da kiraladığı lüks malikanenin ardından İngiltere'nin kuzeyinde bir ev daha kiraladı.

Justin Bieber, Londra'da ev kiraladı!

Justin Bieber, Kuzey Londra’da bulunan bir malikaneyi aylığı 108 bin pound’a (410 bin TL) kiraladı. Bieber, sık sık Londra’da konser veriyor.

Perakende sektörü ev tekstiline yöneliyor!

Ev tekstili ve eve yönelik ürünler satan markalar bir biri ardına mağazalaşırken, perakende dünyasının önemli markaları da koleksiyonlarına bu ürünleri eklemeye başladı. İşte ev tekstiline girme kararı alan perakendeciler.

Sesli Home ev tekstiline giriş yaptı!

Battaniye üretiminin iddialı markalarından Sesli Home, ev tekstiline giriş yaptı.

Linens Zorlu Center'da mağazasını açtı!

Tasarım gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Linens, Zorlu Center’da yerini aldı. Zorlu Center Linens Mağazası, yenilenen konseptiyle 400 metrekarelik satış alanında ev tekstiline dair aranan her şeyi aynı çatı altında sunuyor...

Justin ev tekstiline girdi Haberi

Justin ev tekstiline girdi



Müzik dışında sinema dünyasını da deneyen Justin Timberlake, yakın arkadaşı olan Estee Stanley ile birlikte 'HomeMint' isimli bir marka yarattı. Timberlake, renkli ve eğlenceli bir koleksiyon tasarladı.


Rap müziğin ünlü ismi P. Diddy; 'Sean John Home Collection' ismini verdiği ev tekstil ürünleri markasına sahip. Macy's'de satılan ürünler gösterişli ve iddialı renkleriyle dikkat çekiyor.


Podyumların ardından televizyon dünyasında da kendini ispat eden Iman, ev ürünleri tasarımına el atan ünlüler arasında yer alıyor. Eski manken 'Iman Home' ismini verdiği ev tekstil ürünlerinde egzotik detaylara ağırlık veriyor.


Kim, Kourtney ve Khloe Kardashian, 'Kardashian Kollection' ismini verdikleri ev ürünlerinde; yatak odası takımları, banyo ürünleri ve mutfak eşyaları da...