29 / 04 / 2024

J.Y. Ernesto Che Sobek

J.Y. Ernesto Che Sobek

Werner Sobek İstanbul Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, J.Y. Ernesto Che Sobek, Werner Sobek Group GMBH tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yeni Amarok, Yılın Pick-up’ı seçildi...

Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden "Uluslararası Pick-up Ödülü" ne layık görüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Altını olanları havalara uçuracak haber geldi! 2023 yılı için müjde! Ons altın fiyatları 4 bin dolar olacak!

Merkez bankasının faiz artırımlarıyla birlikte 2022'de ivme yakalayamayan altına ilişkin çok şaşırtıcı bir açıklama geldi. 2023 yılı için net bir tarih veren Swiss Asia Capital genel müdürü ve baş yatırım sorumlusu Jürg Kiener, altın fiyatlarının patlayacağını açıkladı.

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot 308, “Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisi tarafından “Yılın En İyi Şehirli Otomobili” ödülüne layık görüldü. Peugeot CEO’su Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esaslar belirlendi!

Türkiye Çevre Ajansı tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3 Üncü Maddesi'nin (J) Bendi Kapsamında Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Olarak Yapılacak Mal ve Hizmet Alımlarına Daire Usul ve Esaslar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları Tolkien'in evi için kampanya başlattı!

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin oyuncuları, serilerin yazarı olan J.R.R. Tolkien'in satışa çıkarılan evini korumak için kampanya başlattı. 

Ernesto Che Guevara’nın Risario'daki doğduğu ev satılıyor!

Arjantinli Marksist devrimci Ernesto Che Guevara’nın Risario kentinde doğup büyüdüğü ev satışa sunuldu. 

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Büyükyalı Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Özak GYO  projelerinden Büyükyalı projesine ilişkin 774 Ada 83 Parsel A, B, C, D, E, F, G, H, I, J Bloklar ile 774 ada 73 Parsel K Blok Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme işlerinin kısmi Geçici Kabul Tutanağı 17 Aralık 2019 tarihinde onaylandı...

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Uluslararası yatırımcılar Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Nomura, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve J.P. Morgan, Türkiye'ye ilişkin 2017 büyüme öngörülerini yükseltti. Türkiye ekonomisinin büyümesinde ağırlıklı olarak inşaat sektörü ve ihracatın rol oynadığı belirtildi.

J.Y. Ernesto Che Sobek Haberi

J.Y. Ernesto Che Sobek
Werner Sobek İstanbul Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, J.Y. Ernesto Che Sobek, Werner Sobek Group GMBH tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Werner Sobek İstanbul Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Firmanın kuruluş amacı ve başlıca faaliyet konuları aşağıda belirtilmiştir 1. Firmanın faaliyet konuları: a) Yurtiçi ve yurtdışında yapı işleri alanında tüm planlama faaliyetlerini yürütmek veya yürütülmesini sağlamak, proje onaylarını almak veya alınmasını sağlamak, proje değişikliklerini ve dönüşümlerini yerine getirmek veya yerine getirilmesini sağlamak. Her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, havalimanı, otobüs terminali, benzin istasyonu, işyeri, yüksek yapı, konut, köprü, bina cephesi, özel yapı ve diğer resmi ve özel yapıların planlamasını yapmak, bu projelerin gözetimini yerine getirmek veya getirilmesini sağlamak. b)...