19 / 05 / 2024

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi adresi

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi adresi

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi, Kemal Güven tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan İnanç tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Ecas Emlak Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecas Emlak Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kartal Kırdar tarafından kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özaslan ve Onur Emren ortaklığında kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile SeyedPooya Ebrahımnıashırvanı tarafından kuruldu.

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

İdentidy Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdentidy Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elbashır M.E.M. ve Esam Alı K.M. ortaklığında kuruldu.

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi adresi

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi, Kemal Güven tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.


K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...