17 / 05 / 2024

k yapı genel müdürü mustafa orman

k yapı genel müdürü mustafa orman

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşma yapan K Yapı Genel Müdürü Mustafa Orman; projenin marka olmasının detaylarından bahsetti...

Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunuyor!

Çankaya'daki Açelya Apartmanı'nın yıkım alanını inceleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunduğunu dile getirdi. 

Bitlis Ahlat'a Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Bitlis’in Ahlat ilçesinde 10 dönümlük Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılacağı talimatı vermesi üzerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den tepki geldi. 

Kentsel dönüşüm ve yık-yap modeli aynı değildir!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm ve yık-yap modelini anlattı. İşte o haber...

Tek K Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tek K Yapı Anonim Şirketi bugün Nergül Yılmaz tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Canan Aydın tarafından Esenler’de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Erzurum çarpık yapılaşmadan kurtuluyor!

Erzurum'da, Osmanlı döneminde Kuyucu Murat Paşa tarafından yaptırılan, yaklaşık 450 yıllık Muratpaşa Camisi, hamamı ve medresesi, etrafındaki çarpık yapılaşmadan kurtarılıyor.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

MMC Mimarlık Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMC Mimarlık Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Zafer ile Tolga Zafer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı kar dağıtmayacak!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 8 milyon 203 bin 938 TL tutarındaki net dağıtılabilir dönem karını dağıtmayacaklarını açıkladı.

Say Reklamcılık Yapı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün gerçekleştirdiği genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı.

k yapı genel müdürü mustafa orman Haberi

k yapı genel müdürü mustafa orman

K Yapı Genel Müdürü Mustafa Orman'ın konuşması:


Marka olmanın en önemli yollarından bir tanesi yaptığımız projeleri de marka halinde getirmek olduğunu düşünüyorum yani kaliteli o bölgede bir lend marka haline gelmiş o bölgede adı sayılır bir proje haline gelmiş projeyi hayata geçirmiş olmak öncelikle inşaat sektöründe marka olmanın en önemli yollarından bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Yaptığınız bölgede sizin projenizin adı anılır bir proje olmuş olması çok önemli bu tip projeleri hayata geçirdikçe zaten ve de sektörde kalıcı olduğumuz zaman marka olmanın en önemli yollarından bir tanesi olduğunu düşünüyorum...