08 / 07 / 2024

kaaköy toki konutları moloz yığınları

kaaköy toki konutları moloz yığınları

Karaköy TOKİ 2. Etabının çevresinde bulunan inşaat molozları vatandaşı çileden çıkarttı. TOKİ'lerle AİBÜ Kampusu arasında bulunan alanda ise çok sayıda çöp ve bira şişesi de TOKİ sakinlerini rahatsız ediyor.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Paşaköy Konsept Konutları geliyor! Yeni proje!

Yapı Merkezi İnşaat tarafından, İstanbul Sultanbeyli'de Paşaköy Konsept Konutları inşa edilecek. Proje 24 ay içerisinde tamamlanarak teslim edilecek...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

TOKİ Yüksekova Konutları'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Çekmeköy Park Konutları güncel fiyatlar!

Çekmeköy Park Konutları güncel fiyatlar kapsamında projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Örnekköy TOKİ Konutları'nda kuralar çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’de 130 konut için kura çekilişini gerçekleştirdi. İlk sahibi belirleyen Başkan Kocaoğlu, “Vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamasını istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

kaaköy toki konutları moloz yığınları Haberi

kaaköy toki konutları moloz yığınları

Bölgenin adeta bir mahrumiyet bölgesi haline geldiğini söyleyen TOKİ sakinleri, "Buraya sadece Bolu Belediye Otobüsü hizmeti yapıyor. Açıkçası unutulmuş hissediyoruz. TOKİ'nin AİBÜ'ye bakan tarafına çöp ve inşaat atığı molozlar dökülüyor. 

Daha da kötüsü bu alanın manzarası zaman zaman akşamcıları buraya çekiyor.


Kampüs alanıyla Toki arasında geçen dere de kirlilikle karşı kaşıya. İnşaat atıkları ve çöpler zaman zaman dereye kadar iniyor. Yetkililerin bir an önce bu bölge için çözüm üretmesini istiyoruz"


Bolu'da Karaköy Toki 2. Etap'ın bulunduğu alan bir mahrumiyet bölgesi haline gelmiş vaziyette. 2. Etap TOKİ Bölgesi'ne Bolu Belediye otobüsü harici hiçbir şey uğramiyor. Orada yaşayan vatandaşlar da bu konudan oldukça rahatsızlık duyuyor. Gölköy'e su taşınan kanalın yan tarafı âlemci mekânı haline gelmiş vaziyette ve ayrıca o bölgede sürekli İnşaat atıkları bulunuyor....