15 / 05 / 2024

Karaköy TOKİ sakinleri molozlardan şikayetçi!

Karaköy TOKİ sakinleri molozlardan şikayetçi!

Karaköy TOKİ 2. Etabının çevresinde bulunan inşaat molozları vatandaşı çileden çıkarttı. TOKİ'lerle AİBÜ Kampusu arasında bulunan alanda ise çok sayıda çöp ve bira şişesi de TOKİ sakinlerini rahatsız ediyor.



Bölgenin adeta bir mahrumiyet bölgesi haline geldiğini söyleyen  TOKİ  sakinleri, "Buraya sadece Bolu Belediye Otobüsü hizmeti yapıyor. Açıkçası unutulmuş hissediyoruz. TOKİ'nin AİBÜ'ye bakan tarafına çöp ve inşaat atığı molozlar dökülüyor. 

Daha da kötüsü bu alanın manzarası zaman zaman akşamcıları buraya çekiyor.


Kampüs alanıyla Toki arasında geçen dere de kirlilikle karşı kaşıya. İnşaat atıkları ve çöpler zaman zaman dereye kadar iniyor. Yetkililerin bir an önce bu bölge için çözüm üretmesini istiyoruz"


Bolu'da Karaköy Toki 2. Etap'ın bulunduğu alan bir mahrumiyet bölgesi haline gelmiş vaziyette. 2. Etap TOKİ Bölgesi'ne Bolu Belediye otobüsü harici hiçbir şey uğramiyor. Orada yaşayan vatandaşlar da bu konudan oldukça rahatsızlık duyuyor. Gölköy'e su taşınan kanalın yan tarafı âlemci mekânı haline gelmiş vaziyette ve ayrıca o bölgede sürekli İnşaat atıkları bulunuyor. Bu atılan inşaat atıkları için kimse harekete geçmezken her geçen gün artan inşaat atıkları nedeni ile o bölge pislik yuvasına dönmüş durumda.


Detay Gazetesi


Geri Dön