11 / 06 / 2024

karaköy toki konutları

karaköy toki konutları

Karaköy TOKİ 2. Etabının çevresinde bulunan inşaat molozları vatandaşı çileden çıkarttı. TOKİ'lerle AİBÜ Kampusu arasında bulunan alanda ise çok sayıda çöp ve bira şişesi de TOKİ sakinlerini rahatsız ediyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü!

Konya Hüyük TOKİ projesinde 33 adet konut satışta. İşte TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü...

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları!

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. Projede 129 adet daireden oluşuyor.

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru!

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 82 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 108 bin 965 liradan başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuruları!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlayacak. Projede peşinatlar 500 lira olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

karaköy toki konutları Haberi

karaköy toki konutları

Bölgenin adeta bir mahrumiyet bölgesi haline geldiğini söyleyen TOKİ sakinleri, "Buraya sadece Bolu Belediye Otobüsü hizmeti yapıyor. Açıkçası unutulmuş hissediyoruz. TOKİ'nin AİBÜ'ye bakan tarafına çöp ve inşaat atığı molozlar dökülüyor. 

Daha da kötüsü bu alanın manzarası zaman zaman akşamcıları buraya çekiyor.


Kampüs alanıyla Toki arasında geçen dere de kirlilikle karşı kaşıya. İnşaat atıkları ve çöpler zaman zaman dereye kadar iniyor. Yetkililerin bir an önce bu bölge için çözüm üretmesini istiyoruz"


Bolu'da Karaköy Toki 2. Etap'ın bulunduğu alan bir mahrumiyet bölgesi haline gelmiş vaziyette. 2. Etap TOKİ Bölgesi'ne Bolu Belediye otobüsü harici hiçbir şey uğramiyor. Orada yaşayan vatandaşlar da bu konudan oldukça rahatsızlık duyuyor. Gölköy'e su taşınan kanalın yan tarafı âlemci mekânı haline gelmiş vaziyette ve ayrıca o bölgede sürekli İnşaat atıkları bulunuyor....