29 / 04 / 2024

Kaan Borucuoğlu Tahincioğlu Gayrimenkul

Kaan Borucuoğlu Tahincioğlu Gayrimenkul

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Yenitepe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenitepe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nuhoğlu, İsmail Haktan ve Kaan Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Mumcuoğlu Mühendislik Kimya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mumcuoğlu Mühendislik Kimya Sanayi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Mumcuoğlu tarafından kuruldu.

Mikon Group Emlak Turizm İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Mikon Group Emlak Turizm İthalat İhracat Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naiq Hussein, Kaan Salanturoğlu ve Namuq Hussein tarafından kuruldu.

Zara Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çınar ve Kaan  Borucuoğlu ortaklığında kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

Cari açığı binaları yalıtarak azaltalım!

Türkiye ısıtma-soğutmaya yılda 10 milyar dolarlık harcama yapıyor. Bunun 7 milyar dolarının yalıtımsız binalardan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, yalıtımın cari açığa ilaç olacağını söylüyor.

Balkanlar'da Türk turizm yatırımcısına büyük fırsat var!

Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, “Balkanlar’da Türk turizm yatırımcısı için büyük fırsatlar var. Grup olarak eğer bir turizm yatırımı yapılacaksa havalimanı inşa etmeye de, otel işletmeye de talibiz” dedi.

TPL Kardeşler İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPL Kardeşler İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Topaloğlu, Ahmet Kaan Topaloğlu, Alp Karahan Topaloğlu ortaklığıyla 550 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Fatih, Mollagürani Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkulde 2016'nın 2. çeyreği iyi geçecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi.

Kaan Borucuoğlu Tahincioğlu Gayrimenkul Haberi

Kaan Borucuoğlu Tahincioğlu Gayrimenkul

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Kaan Borucuoğlu, Mayıs 2013’te Proyebeyaz Gayrimenkul’e Tahincioğlu Gayrimenkul’den transfer olan konut profesyoneli. Kaan Borucuoğlu, Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu.


22 yıllık çalışma hayatının 16 yılını gayrimenkul sektöründe tamamlayan Kaan Borucuoğlu, yurtdışındaki firma ve firma temsilcileriyle işbirliği kurmak üzere, Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışma hayatına devam ediyor. 


Borucuoğlu, kariyerine başladığı Uzel İnşaat’ta, Century 21 markasının Master Franchise olarak Türkiye’ye getirilmesi operasyonunda yer aldı. Çalışma hayatına, sırasıyla O.D.C. İnşaat, Cer Yapı ve Özyazıcı İnşaat’ta devam eden Borucuoğlu, toplamda 796 konutun satış ve pazarlanmasını gerçekleştirdi. 


Kendisi için önemli bir deneyim olan ARTEV Global firmasında ise, Rusya, Kazakistan, Tataristan ve Azerbeycan gibi ülkelerde yeni satış kanalları oluşturdu. Buna paralel olarak, dünyanın en önemli ticaret merkezi olan İngiltere’de yer alan...