16 / 05 / 2024

Kaan Borucuoğlunun firması

Kaan Borucuoğlunun firması

Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacak.

Zara Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çınar ve Kaan  Borucuoğlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde 2016'nın 2. çeyreği iyi geçecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi.

33 Türk firması yalıtımda CANPA ile çalışıyor!

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi. CANPA yöneticisi Özcan, 'gurur duyuyoruz' dedi.

Batman'da DESA statik yapı denetim firması açıldı!

Akyürek Mahallesi Batman Ticaret Odası yanında Desa statik yapı denetim açıldı, inşaat mühendisi Mustafa Demir Ferhat, Demir ve ÖmürSaraç'ın ortaklaşa kurdukları Desa statik yapı denetim firması törenle açıldı.

Borçlunun tek evi haczedilebilir mi?

Borcunu ödemeyen borçluya haciz başlatılması durumunda bazı mallarına el konabilirken, bazı malları ise haczedilemiyor. Peki, borçlunun tek evi haczedilebilir mi? İşte haczedilemeyen ve haczedilebilen mallar...

Rusya'da Türk inşaat firması soyuldu!

RUSYA'nın Kuzey Ural bölgesindeki No yabısk kentinde bir Türk inşaat firması kimliği be lirsiz kişiler tarafından soyguna uğradı. Kişiler muhasebe odasında kasayı kırarak 3,6 milyon ruble (65 bin dolar) ve 600 doları aldı.

Torunlar GYO denetim firmasını sçti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 01.01.2015 - 31.12.2015 dönemini kapsayan bağımsız denetim firmasının seçimiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.

SAF GYO'nun bağımsız denetim firması hangi firma olacak?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi Genel Kurul onayına sunacak.

Kaan Özkan'ın Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza kitabı çıktı!

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı'nı yayımlandı.

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Gürcan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Serdar Bilgili oğlunun annesi için Akaretler'de ev tuttu!

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest. Bilgili oğlunun annesine İstanbul Beşiktaş-Akaretler'de ev tuttuğu öğrenildi..

Hataloğlu İnşaat-Emlak firması yeni yerine taşındı!

Hataloğlu İnşaat-Emlak firması, uzun yıllardan beri hizmet verdiği PTT arkasındaki yerinden, Karakeçili Mahallesi Üçtutlar Caddesi'ndeki yeni yerine taşındı. Firma sahibi Ayhan Hatal, değişikliğin çalışmalarını değiştirmeyeceğini belirtti.

1982 yılında uluslararası müteahhitlik kuruluşu arasında 12 Türk firması varmış!

1981 yılında uluslararası taahhüt işlerine giren dünyadaki ilk 250 firma arasına 12 Türk firması katılmış. Enka İnşaat 45. sırayı almış. Kastelli İnşaat'ın da aralarında olduğu Türk firmaları 2.7 milyar dolarlık iş almışlar.

Kaan Borucuoğlunun firması Haberi

Kaan Borucuoğlunun firması

“ Güveniniz Emanetimizdir “  Slogonıyla sektöre kendi firması ile 1 Ağustos 2014 tarihi itibarı ile devam eden IPM Invest, Uluslarası Gayrimenkul ve Yatırım alanında farklı pazarlar ve nish projeleri uhdesine alarak hayata geçmiştir....


1992 senesinde itibaren gayrimenkul sektörünün içinde olan ve bir çok nitelikli firma içinde kariyer hayatını geçirmiş olan Kaan Borucuoğlu, bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda Gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacaktır.


Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu en son Türkiye’nin ve İnşaat Sektörünün göz bebeği olan Tahincioğlu Holding’e bağlı Tahincioğlu Gayrimenkul firmasında Satış ve Pazarlama Direktörü olarak profesyonel hayatını tamamlamış, sonrasında sektörün içerisinde kısa bir süre bir kar ortaklığı deneyimi yaşamış olup,...