24 / 05 / 2024

kaan tangöze kıvılcım ural

kaan tangöze kıvılcım ural

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Emekliler İstanbul'da yaşamamalı mı?

TED Ankara Mezunu ve eğitmen Dr. Kıvılcım Kayabalı, X sosyal medya hesabından emeklilerin İstanbul'da yaşaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Kayabalı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze'ye tapu davası!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler yine mahkemelik oldu. Piriler, Tangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini iddia ederek dava açtı.

Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e 700 bin TL'lik villa!

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

Kıvılcımdağ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcımdağ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Arca tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Badr Eddin Zeına ve Bodour Zena ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Özdemir ve Zeynep Kıvılcım ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Vakıf Kültürü Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan 16. müze olan ‘Vakıf Kültürü Müzesi hizmete açıldı

Samsun Kuvayi Milliye Müzesi açılıyor!

Milli mücadelenin kıvılcımının yakıldığı Samsun’da, düşmana karşı direnişin ilk planlarının hazırlandığı gizli karargahı Kuvayi Milliye Müzesi’ne dönüştüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehitlerin de yaşatılacağı bu önemli tarih ve kültür abidesini halkın hizmetine açmaya hazırlanıyor.

kaan tangöze kıvılcım ural Haberi

kaan tangöze kıvılcım ural

KAAN Tangöze ile Seçkin Piriler, “Kıvılcım Ural” krizini aşamadı. 2010 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan çift, boşanma kararı aldı. Tangöze ile Piriler, anlaşmalı olarak yollarını ayıracak.


Ünlü Rock’çının bu hafta içinde davayı açması bekleniyor. İkilinin hazırladığı boşanma protokolüne göre, çocukları Hakan ve Volkan’ın velayetleri annede kalacak. Ayrıca Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi de istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.


Öte yandan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin, ayrılığa sebep olarak gösterilen Kıvılcım Ural’la beraberliğini sürdürdüğü, hatta ikilinin birlikte yaşamaya başladığı iddia ediliyor. 



Hürriyet 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Evliliklerinde çıkan krizin üstesinden gelemeyen Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze resmi olarak boşanıyor.


Asena-Caner Erkin çiftinden sonra, yılan hikayesine dönen bir başka ilişki de Kaan Tangöze ve...