05 / 05 / 2024

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.



KAAN Tangöze ile Seçkin Piriler, “Kıvılcım Ural” krizini aşamadı. 2010 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan çift, boşanma kararı aldı. Tangöze ile Piriler, anlaşmalı olarak yollarını ayıracak.


Ünlü Rock’çının bu hafta içinde davayı açması bekleniyor. İkilinin hazırladığı boşanma protokolüne göre, çocukları Hakan ve Volkan’ın velayetleri annede kalacak. Ayrıca Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi de istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.


Öte yandan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin, ayrılığa sebep olarak gösterilen Kıvılcım Ural’la beraberliğini sürdürdüğü, hatta ikilinin birlikte yaşamaya başladığı iddia ediliyor. 



Hürriyet 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Evliliklerinde çıkan krizin üstesinden gelemeyen Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze resmi olarak boşanıyor.


Asena-Caner Erkin çiftinden sonra, yılan hikayesine dönen bir başka ilişki de Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasında yaşanıyor. İhanetin belgelenmesinden sonra, Piriler, Tangöze’nin ayrılmak istemediğini söylese de, ünlü solistin, evi terk edip, Kıvılcım Ural ile bir otelde birlikte yaşadığı ortaya çıktı.


2010 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan çift, boşanma kararı aldı. Tangöze ile Piriler, anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. İkilinin hazırladığı boşanma protokolüne göre, çocukları Hakan ve Volkan’ın velayetleri annede kalacak. Ayrıca Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi de istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.


Sözcü


Geri Dön