27 / 04 / 2024

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.



Sevenlerinin gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurladığı Oya Aydoğan, Yeşilçam’a damga vuran oyuncular arasındaki yerini çoktan aldı. Vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı’nda toprağa verilen Oya Aydoğan’ın yıllar içinde kazandığı paraları antika eşyalara yatırdığı ortaya çıktı.


Bir dönem Türk televizyonlarının aranan isimlerinden olan Oya Aydoğan’ın oynadığı filmlerden kazandığı parayı antika eşyalara yatırmış. Yakın bir zamanda verdiği röportajda Yeşilçam’dan kazandıkları ile sadece Ulus’ta bulunan daireyi alabildiğini ifade eden Aydoğan, parasının geri kalan kısmıyla antika eşyalar aldığını belirtmişti. Londra’da antika işi ile de uğraşan oyuncu, saray döneminden kalma değerli parçalara dudak uçuklatacak paralar ödemiş. Oya Aydoğan’ın yaşamını yitirmesi sonrası milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.


İşte Oya Aydoğan'ın Ulus'taki evi!


Sözcü


Geri Dön