10 / 05 / 2024

Oya Aydoğanın mirası oğluna mı kaldı

Oya Aydoğanın mirası oğluna mı kaldı

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam İktisadı çağrısına Eminevim'den destek!

Türkiye’de faizsiz model sunan Elbirliği Sistemi ile 30 yıl boyunca ev ve araç sahibi yapan Eminevim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İslam iktisadı açıklamasını destekledi.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok gelişme!

2009 yılında vefat eden ve geride 3 milyar dolarlık servet bırakan Salih Tatlıcı’nın mirasçılarından eşi Nurten Tatlıcı ve Uğur Tatlıcı, miras davaları nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’sa bulunan Tat Towers’ın koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için mahkemeye b

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Faruk Yalçın’ın miras davasında yargıtay son sözü söyledi!

Süreyya Yalçın Dünyanın en zenginleri listesine giren ve ölümüyle yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan iş insanı Faruk Yalçın’ın mirasının yarıya yakınını alacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ısrarına CHP'den videolu yanıt!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 maddede İstanbul için sakıncalarını açıkladığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ısrarla 'yapacağız' dediği Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir video hazırladı.

İbrahim Benter: Kapalı Maraş Lala Mustafa Paşa'nın mirası!

Yeniden açılması gündeme gelen Kapalı Maraş hakkında konuşan KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, ''Kapalı Maraş, Lala Mustafa Paşa'nın mirası'' dedi.

Dilber Ay'ın mirası aileyi karıştırdı!

Geçen nisan ayında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın mirası aileyi birbirine düşürdü.

Hangi varlıkların mirasçıya geçiş garantisi yok?

Mirasçılar ölen kişinin malvarlığını paylaşır. Nakit olsun, hisse senedi vb. menkul kıymet olsun, bina, arsa, tarla gibi taşınmaz olsun, tümü mirasçılara payları oranında pay ediliyor. Peki hangi varlıkların mirasçıya geçiş garantisi yok?

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok karar!

10 yıl önce ölen Salih Tatlıcı’nın mirasıyla ilgili davanın son duruşmasına oğul Ahmet Tatlıcı katılmayınca, dosyanın düşürülmesine karar verildi. 

Oya Aydoğanın mirası oğluna mı kaldı Haberi

Oya Aydoğanın mirası oğluna mı kaldı

Sevenlerinin gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurladığı Oya Aydoğan, Yeşilçam’a damga vuran oyuncular arasındaki yerini çoktan aldı. Vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı’nda toprağa verilen Oya Aydoğan’ın yıllar içinde kazandığı paraları antika eşyalara yatırdığı ortaya çıktı.


Bir dönem Türk televizyonlarının aranan isimlerinden olan Oya Aydoğan’ın oynadığı filmlerden kazandığı parayı antika eşyalara yatırmış. Yakın bir zamanda verdiği röportajda Yeşilçam’dan kazandıkları ile sadece Ulus’ta bulunan daireyi alabildiğini ifade eden Aydoğan, parasının geri kalan kısmıyla antika eşyalar aldığını belirtmişti. Londra’da antika işi ile de uğraşan oyuncu, saray döneminden kalma değerli parçalara dudak uçuklatacak paralar ödemiş. Oya Aydoğan’ın yaşamını yitirmesi sonrası milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.


İşte Oya Aydoğan'ın Ulus'taki...