28 / 04 / 2024

Milyonlarca çalışanın gözü promosyonda! İşte son rakamlar

Milyonlarca çalışanın gözü promosyonda! İşte son rakamlar

KDK yani Kamu Denetçiliği Kurumu, şu günlerde çalışanların promosyon talebini inceliyor. Enflasyon her geçen ay artıyor. Peki bu milyonlarca çalışanın maaş hesaplarını taşıyarak aldıkları promosyonlarda bir artış sağlayacak mı? İşte gelinen son nokta...



Özel sektörde firmalar ve kamu kurumları bütün dikkatini bu konu üzerine vermiş durumda ve bankalarla pazarlıklar son hızla devam ediyor.

Son aylarda ekonomideki oynaklık ve döviz kurlarındaki aşırı yükselme nedeni ile çalışan maaşlarının enflasyona ezdirmemek amacıyla yüzde 70-yüzde 80 aralığında artış verildi.  Bankalar da bu maaş artışlarına bağlı olarak verdikleri promosyonları da artırdı. Hatta 11 bin lirayı bulan banka promosyonuna rastlamak mümkün oldu. Peki bunun bir sonu var mı? Banka promosyonları daha da artacak mı?

Emekli promosyonları 10-11 bin TL'ye kadar çıkarkan bazı belediyeler ve üniversitelerde bu rakam neredeyse 4 katına ulaştı ve 40 bin TL'ye dayandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön