29 / 04 / 2024

Kaan Tangöze Ortaköyden ev mi aldı

Kaan Tangöze Ortaköyden ev mi aldı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Seçkin Piriler tapu davasını kazandı!

Seçkin Piriler’in üç yıl önce boşandığı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’ye açtığı tapu davasını kazandı.

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin ev kavgası!

Seçkin Piriler, eski eşi KaanTangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini gerekçesiyle dava açtı.

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze'ye tapu davası!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler yine mahkemelik oldu. Piriler, Tangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini iddia ederek dava açtı.

Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e 700 bin TL'lik villa!

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ayfer Sezer Köse ve Mohammadalı Zeınalvand imzasıyla kuruldu.

Seçkin Piriler çocuklarının miras hakları için mahkemeye başvurdu!

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yle evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

1991 yılında Ortaköy Meydanı yeniden düzenlenecekmiş!

1991 yılında Ortaköy yeni bir yüze kavuşacakmış. Turizm Bakanlığı'ndan alınan teşvikle ''Ortaköy Meydanı Projesi'' ihale çıkacakmış. Ortaköy Meydanı ve kıyıları, Kabataş Lisesi'nden Boğaziçi Köprüsü'nün ayağına kadar uzatılacakmış.

10 milyon dolarlık müze açıldığı köyü sanat merkezine dönüştürdü!

Ressam Hüsamettin Koçan, Baksı Müzesi'yle doğup büyüdüğü köyü uluslararası bir kültür ve sanat merkezi haline getirdi. Çoruh Vadisi'ne bakan tepede kurulu müze sayesinde köyden kente göç durdu, Fransa'dan bile turist geldi

Ertuğrul Günay şžanlıurfa'ya müze sözü verdi!

  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 'Bugün  Gaziantep 'teki Mozaik müzesini herkes büyük bir hayranlıkla izliyor. Ama iddia  ediyorum ki ondan çok daha iddialı yeni bir müze şžanlıurfa 'da olacak' dedi

Ofton İnşaat, Ortaköy, Merter ve Kandilli'ye girecek!

Bomonti'de dönüşüme öncülük eden lüks konut projeleri yapan Ofton İnşaat, gündemine Ortaköy, Merter ve Kandilli'yi de aldı. Yusuf Şimşek kupon araziler üzerine yatırımcısına kazandıran projeler yapacaklarını söyledi

Salzburg'da 1.754 parça camdan yapılan hangar müze!

Avusturyanın Alp Dağları eteklerindeki Salzburg şehrinde koca bir hangar müze var. Eğer Formula 1, motorsporları ve uçak meraklısıysanız bu müze sizin için bir cennet!

Kaan Tangöze Ortaköyden ev mi aldı Haberi

Kaan Tangöze Ortaköyden ev mi aldı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı.


Beş yıl önce evlendiği Piriler’i aldattığını kanıtlayan görüntülerin ortaya çıkmasıyla zor günler geçiren Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek. Çift, bu hafta  yeni evlerine...