17 / 05 / 2024

kabataş istasyonu

kabataş istasyonu

Bağcılar Kabataş tramvayı aktarma noktaları; Zeytinburnu istasyonu, Cevizlibağ A.Ö Yurdu istasyonu, Topkapı istasyonu, Yusufpaşa istasyonu, Sirkeci istasyonu, Eminönü istasyonu ve Kabataş istasyonu olarak ayrılıyor...

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Mahmutbey metro hattı Kabataş'a uzuyor!

Mecidiyeköy'ü Kabataş'a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi bu ay içinde yapılacak. Kabataş önce Mahmutbey'e, ardından da Bahçeşehir'e metro ile bağlanmış olacak...

Kabataş-Mecidiyeköy metro ihalesi bu ay yapılacak!

Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi Ocak ayında yapılıyor. Kabataş önce Mahmutbey ’e ardından da Bahçeşehir ’e metro ile bağlanıyor.

Mahmutbey metrosu Kabataş'a uzatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye başkanı Kadir Topbaş'ın "Her yerde metro, her yere metro" hedefinde en önemli aşamalardan biri daha gerçek oluyor, Mahmutbey metrosu Kabataş'a uzatılıyor...

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu 3 istasyondan oluşacak!

Ocak ayında yapılması planlanan ihalenin ardından Kabataş-Beşiktaş-Darphane-Mecidiyeköy güzergahında 3 istasyonla hizmet verecek 6,5 kilometrelik yeni hattın yapım işleminin hızla başlatılması hedefleniyor...

Kabataş metro ihalesi bu ay yapılacak!

Kadir Topbaş'ın "Her yerde metro, her yere metro" hedefinde en önemli aşamalardan biri daha gerçek oluyor. Bu kapsamda, yapımına devam edilen Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor.

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu 2018'de açılıyor!

İstanbul'da yapımına devam edilen Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı'nın Kabataş’a uzatılmasına karar verildi. Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6.5 kilometrelik yeni metronun ihalesi bu ay içinde yapılacak.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor. Mahmutbey-Mecidiyeköy hattının, bu ay içinde ihalesi yapılacak 6,5 kilometrelik yeni hat ile Kabataş'a uzatılacağı bildirildi.

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “Her yerde metro, her yere metro” hedefinde en önemli aşamalardan biri daha gerçek oluyor. Yapımına devam edilen Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı Kabataş’a uzatılıyor.

İlimtepe'de 7 milyon TL'ye ticari alan ve akaryakıt istasyonu!

İlimtepe Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonu ile ticari alanı satışa çıkardı. İhalelerin 14 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 34 bin 875 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 2 milyon 500 bin TL'ye satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi'nde yer alan 4.747,82 metrekare yüzölçümüne sahip olan benzin istasyonu Eskişehir 6. İcra Dairesi tarafından 2 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu çöktü!

İzmir'de, restorasyon yapılan tarihi tren istasyonu çöktü. Olayda yaralanan olmazken, semt sakinlerinin olaydan 4 saat önce basın açıklaması ile yetkilileri uyardıkları ortaya çıktı..

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

kabataş istasyonu Haberi

kabataş istasyonu


Bağcılar Kabataş tramvayı aktarma noktaları!


Zeytinburnu istasyonu...

Bu istasyon, T1 Bağcılar Kabataş tramvay hattından M1 Aksaray Atatürk Havalimanı metro hattına aktarmanın yapıldığı istasyon oluyor. İki hat arasındaki mesafe yaklaşık 50 metre olup 2 dakikalık bir sürede geçiş yapmak mümkündür. Ayrıca Zeytinburnu istasyonundan Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arasında hizmet veren Metrobüs hattına da aktarma yapılıyor. İki hat arasındaki mesafe yaklaşık 200 metre civarında olup 5 dakikalık bir sürede metrobüse aktarma yapılabiliyor.





Cevizlibağ A.Ö Yurdu istasyonu...

T1 Bağcılar Kabataş tramvay hattına bağlı bu istasyon, Beylikdüzü...