08 / 05 / 2024

Kabataş-Üsküdar denizaltı geçit

Kabataş-Üsküdar denizaltı geçit

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Nevbahar Üsküdar'a yoğun ilgi!

Kalyon Holding'in Üsküdar'da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesi alıcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Nevbahar Üsküdar fiyatları!

Nevbahar Üsküdar fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 1.2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Kabataş-Üsküdar denizaltı geçit Haberi

Kabataş-Üsküdar denizaltı geçit

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı. Çalışmaları 2019 yılında tamamlanması planlanan tünel kullanıma açıldığında, Üsküdar'da Marmaray'dan inen yolcular, denizin altından yürüme bandı ile karşı yakaya geçerek Kabataş metrosuna ulaşabilecek.


Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" için ilk adım atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın "ustalık döneminin en önemli eserlerinden biri" olarak tanımladığı, Üsküdar ile Kabataş'ı denizin altından birbirine bağlayacak projenin sondaj ihalesi sonuçlandı. Bu kapsamda, Kabataş açıklarına getirilen sondaj gemisi ile başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.


İki kıtayı denizin altından yayalar için birbirine bağlayacak Üsküdar-Kabataş arasındaki tünel, iki kilometre uzunluğunda olacak. Denizin 20 metre altından geçecek iki katlı tünelin...