27 / 04 / 2024

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Üsküdar arsasında geliştirilmesi planlanan proje hakkında açıklama yaptı.

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat Servis ve Yönetim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye ait olduğu Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde kayıtlı arsa üzerinde hayata geçirilmesi planlanan projeye ilişkin TECİM ile hasılat paylaşımlı inşaat sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO'nun Tecim Yapı Elemanları İnşaat ile hayata geçireceği Üsküdar Burhaniye'deki yeni projesinde toplam 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu yer alacak. Projede kısmen ticaret alanlarına da yer verilmesi planlanıyor. 

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

2020 yılı değerleme raporuna göre; İş GYO'nun Üsküdar'da konumlanan arsasının değeri 69 milyon 775 bin TL olarak belirlendi. Arsa, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 2,5 kilometre, Üsküdar Meydan'a 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 13 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 27 kilometre mesafede konumlanıyor. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Portföyümüzde bulunan ve mülkiyetinin yüzde 50'si Şirketimize, yüzde 50'si Tecim Yapı Elemanları İnşaat Servis ve Yönetim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye (TECİM) ait olan, tapuda İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde kayıtlı arsa üzerinde geliştirilmesi planlanan projeye ilişkin TECİM ile hasılat paylaşımlı inşaat sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir. 6 Blok konut, 1 Blok ofis ve kısmen ticaret alanından oluşacak projede inşaata yıl içerisinde başlanması planlanmaktadır.

İş GYO Üsküdar arsası değerleme raporu!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön