27 / 04 / 2024

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...



Kasaba Evleri projesindeki konutların satışlarını tamamlayan, Manzara Adalar'da ise satışlarını sürdüren İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Üsküdar'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Üsküdar-Altunizade Konut Projesi hakkında açıklama yaptı.

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje çalışmaları hızlandı. 

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Altunizade projesi için proje geliştirme çalışmaları devam ediyor. Projenin üst yapı inşaat işlerine ilişkin ihale süreci ise tamamlandı.

İş GYO Altunizade projesinin inşaatına 2021'in sonuna kadar başlanması planlanıyor. Projenin inşaatının 2022'nin sonunda bitirilmesi öngörülüyor. 

İş GYO Altunizade projesinin 2021 sonunda ya da 2022'nin başında satışa sunulması planlanıyor. Proje toplam 7 blok yer alacak. Proje, 6 blok konut 1 blok ofis şeklinde inşa edilecek. 

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

Ticari alanlara da yer verilmesi planlanan proje, merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor. Satışlar tamamlandığında projeden 1.6 milyar TL gelir elde edilmesi planlanıyor. 

İş GYO Altunizade projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 2,5 kilometre, Üsküdar Meydan'a 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 13 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 27 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Tecim Yapı Elemanları İnşaat Servis ve Yönetim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ile birlikte geliştirmekte olduğu Altunizade Konut Projesi'nde proje geliştirme çalışmalarına devam edilmekte olup, projenin üst yapı inşaat işlerine ilişkin ihale süreci tamamlanmıştır. Bu kapsamda, proje inşaatına yıl bitmeden başlanılması ve projenin 2022 yılı sonunda tamamlanması hedeflenmektedir. Merkezi lokasyonu ile öne çıkan projedeki konut ve ticari ünitelerin tamamının satılması halinde toplamda yaklaşık 1,6 milyar TL tutarında gelir elde edilmesi öngörülmektedir. 

İş GYO Altunizade projesi değerleme raporu!

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön