19 / 05 / 2024

kabe çelik yol

kabe çelik yol

Suudi Arabistan'da 'Kral Abdullah bin Abdülaziz Kâbe'yi Genişletme Projesi' kapsamında revakların kaldırılmasının ardından inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Neonteikhos Antik Kenti yoluna çelik köprü inşa edildi!

Neonteikhos Antik Kenti’ne giden yol, Menemen-Aliağa Çandarlı Otoyolu ile çakışınca 90 metre uzunluğuna sahip çelik köprü yapıldı.

Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar tadilatı askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Kayseri yeni adliye binasına yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını belirtti.

Demir çelik şirketleri hakkında soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Kardemir'in de bulunduğu bir çok demir çelik şirketi hakkında soruşturma başlattı. İddiaya göre, soruşturmaya konu edilen firmalar, haksız rekabete yol açtı.

Adana'da çelik asfalt çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan yöresinde yetiştirilen tarım ürünlerinin pazara sunulduğu Kozan Sebze ve Meyve Hali’nde ‘çelik asfalt’ uygulamasıyla yol yenileme çalışması başlattı.

Kayseri Orta Yol yılın ikinci yarısında tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin trafik yükünü önemli ölçüde alacak olan Orta Yol'da incelemelerde bulundu. Başkan Mustafa Çelik, bu yıl yolun ikinci etabını bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Adil Çelik: Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık!

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik "Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Burada 7 metrelik yol, kaldırım, koşu yolu, bisiklet yolu ve ışıklandırma yapacağız" dedi

Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Demirali tarafından 60 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Pendik, Alt Kaynarca Mahallesi, E-5 Yan Yol Caddesi'nde kuruldu.

Gazipaşa Havalimanı'na 4 şeritli yol yapılacak!

Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımı sağlayan yolun düzenleneceğini belirten Başkan Çelik, “Havalimanına 25 metrelik 4 şeritli yol yapılacak. Bunun gündeme alınması oylanarak kabul edildi” dedi.

kabe çelik yol Haberi

kabe çelik yol

Harem'deki yıkımların ardından tavaf alanının küçülmesi nedeniyle Kâbe çevresine geçici iki katlı çelikten halka yapılıyor. Suudi yetkililer Hac sırasında Müslümanların zorlanmaması için böyle bir çözüm yoluna gidiyor.


Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Umre için Kâbe'ye gelen Müslümanların sayısı her geçen gün artıyor. Harem'i genişletme projesi kapsamında revakların kaldırılması ve bazı kısımların yıkılmasıyla tavaf alanları büyük ölçüde küçüldü. Suudi yetkililer Hacca yetiştirilmek üzere Kâbe'nin etrafına 2 katlı çelikten bir yapı inşaa ediyor. Bu sayede umre ve Hac için gelen insanlar, Kâbe etrafında daha rahat tavaf yapabilecek. Geçici tavaf alanının üst katı önümüzdeki günlerde açılacak. Alt katı ise Ramazan'dan sonra Hac dönemini öncesi hizmete girecek. Kabe ve çevresindeki genişletme projesinin tamamlanmasının ardından, Kâbe çevresine kurulan geçici iki katlı çelikten halkalar kaldırılacak.


Suudi yetkililer genişletme...