17 / 05 / 2024

kabe döşemeleri

kabe döşemeleri

Son zamanlarda dikkat çeken Afyonkarahisar mermeri, Kabe'nin döşemelerinde kullanılacak...

Has Yer Döşemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Has Yer Döşemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Durmuş tarafından kuruldu.

Döşemeleri geri dönüştürülmüş pet şişeden! Volvo EX90 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Araçlarının sağlamlığı ile nam salan Volvo, XC90 serisinin yerini alacak olan elektrikli SUV modeli EX90’ı resmen ilan etti. Firmaya göre bu araç, bu zaman kadarki en güvenli otomobil modelleri olacak. Ayrıca EX90’ı fiyatı da belli oldu.

Galatasaray Adası'ndaki havuzun döşemeleri söküldü!

Galatasaray Adası geçen seneki yıkımla enkaza çevrilmişti. Dün de açılışına 1 gün kala havuz ve çevresindeki kaplamalar söküldü.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi restore ediliyor!

İstanbul ÜniversitesiSiyasal Bilgiler Fakültesi'nin tarihi binası aslına uygun restore edilecek. Restorasyon sırasında orijinalinde yer almayan ara kat döşemeleri kaldırılırken, zemin kattaki amfiler özgün dönemine uygun tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde restore edilecek.

Seramik kaplama malzemeleri katma değer fark yaratıyor!

Yer döşemeleri pazarının önemli ürünlerinden olan seramik kaplama malzemeleri sektörü, yarattığı katma değerle fark yaratıyor. 400 milyon dolar ihracatı olan sektörün ithalatı ise sadece 40 milyon dolar civarında.

Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda sona gelindi!

Kaba inşaatı biten okulda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Şu anda sıva, elektrik tesisatı ve yer döşemeleri gibi ince işçilikleri devam eden okulumuz, inşallah birkaç ay içerisinde tamamlanacak" dedi

İşte evinizin havasını temizleyecek bitkiler!

Evinizin içindeki havanın dışarıdan daha kirli olabileceğini biliyor muydunuz? Oda spreyleri, ağır çözücü temizlik maddeleri, vinil yer döşemeleri gibi toksik kimyasallar içeren ürünler evinizdeki havayı kirletir.

Sinop Belediyesi parklarda yenileme çalışması yapıyor!

Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.

Kabe’yi Genişletme Projesi'nde son durum ne?

Yaklaşık 4 yıldır devam eden Kabe’yi Genişletme Projesi gündemden düşmüyor. Milyarlarca dolarlık bütçenin aktarıldığı bu dev proje 1 milyon 6 yüz bin hacmin rahatça ibadet etmesini amaçlıyor.

Kabe’yi genişletme çalışmaları sırasında vinç düştü!

Kabe'de 107 kişinin hayatını kaybettiği kazada flaş detay. Kabe'yi genişletme projesini Bin Ladin ailesinin üstlendiği ortaya çıktı. Mekke’de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti.

Sika yeni yalıtım ürününü sektöre kazandırdı!

Yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için geliştirdiği yeni ürünü Sikalastic®-200 W ile sektöre yeni bir soluk kazandırıyor.

Dünyanın en büyük oteli 3,5 milyar dolara Mekke'ye inşa edilecek!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde dünyanın en büyük oteli inşa ediliyor. Dev otel, her yıl 2 milyon müslümanın ziyaret ettiği kutsal mekan Kabe'ye sadece iki kilometre uzaklıkta yükselecek.

Konut üretimindeki artış, sektörün iş hacmini yükseltecek!

İnşaat sektörünün gelişmesiyle büyüme hızı ivme kazanan Türkiye yer döşemeleri sektörü, hızlı kentleşmenin modern yapılaşma ve yeni yerleşim alanı ihtiyacını artırmasıyla iş hacmini büyütmeye devam ediyor.

kabe döşemeleri Haberi

kabe döşemeleri

Termal Turizm merkezi haline gelen Afyonkarahisar, son zamanlarda da mermeri ile dikkat çekmeye başladı. Kabe'nin döşemelerin'den Afyonkarahisar mermeri...