02 / 05 / 2024

Sika yeni yalıtım ürününü sektöre kazandırdı!

Sika yeni yalıtım ürününü sektöre kazandırdı!

Yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için geliştirdiği yeni ürünü Sikalastic®-200 W ile sektöre yeni bir soluk kazandırıyor.



Muadilinin olmadığı Sika’nın yeni ürünü, tek bileşenli yapısı ve çok Yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için geliştirdiği yeni ürünü Sikalastic®-200 W ile sektöre yeni bir soluk kazandırıyor. Muadilinin olmadığı Sika’nın yeni ürünü, tek bileşenli yapısı ve çok rahat yapışması sayesinde benzerlerinden ayrılıyor. Akrilik esanslı su yalıtım sistemi Sikalastic®-200 W, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için kullanılıyor. Yerden ısıtmalardaki çimentonun çatlaması yüzünden oluşabilecek problemlere alternatif olarak geliştirilen Sikalastic®-200 W, özellikle banyo mutfak gibi ıslak zeminlerde tercih ediliyor.


Tek bileşenli tek su yalıtım sistemi

Sikalastic®-200 W kürlendiğinde esnek ve çatlak köprüleme özelliğiyle öne çıkarken yapışkan bir membran oluşturan tek bileşenli su geçirmez yapısıyla da oldukça kullanışlı. Islak hacimlerde doğrudan rulo ile uygulanan Sikalastic®-200 W diğer su yalıtım sistemlerine çok daha hızlı kuruyor. Sikalastic®-200 W Yüzde 300’lük elastik yapısıyla oldukça esnek olmasının yanı sıra, beton, harç, alçı, alçıpan, seramik veya ahşap gibi çok farklı malzemelere de rahatlıkla uygulanabiliyor. Kullanıma hazır halde satışa sunulan Sikalastic®-200 W, birbirinden farklı bir çok yapıda kullanabiliyor. Konut, ofis, endüstriyel yapılar, otel, okul, hastane, spor ve sağlık merkezleri gibi yapıların ıslak hacim döşemelerinde ve bölme duvarlarında üzeri kaplanarak su yalıtımı amacıyla kullanılabilirken, yüzme havuzları gibi dış alanlarda da kullanıma uygun.


Basın Bülteni



Geri Dön