28 / 04 / 2024

ODE Yalıtım ürün yelpazesini genişletiyor

ODE Yalıtım ürün yelpazesini genişletiyor

ODE Yalıtım, piyasaya sunduğu yeni ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor



Yapı  ve tesisat yalıtımında kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulunduran ODE Yalıtım, piyasaya sunduğu yeni ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

ODE Yalıtım'ın piyasaya sürdüğü ürünler arasında; ODE RockFlex Taşyünü, ODE Plan PVC Su Yalıtım Membranları, ODE OnduDE Bitüm Oluklu Çatı Kaplama Levhaları  veODE Shingle Okside Bitüm Esaslı  Çatı Kaplama Örtüsü  yer alıyor.

Yapı ve tesisat yalıtımında 4000'den fazla ürün çeşidiyle Türkiye'nin dört bir yanına uzman kadrolarıyla hizmet verdiklerini belirten ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türker "ODE Yalıtım olarak, bizi tercih eden firmalara tek kaynaktan çözüm üretebilmek adına altı ana gruptaki üretimlerimizin yanı sıra yeni ürün araştırmaya ve piyasaya sunmaya gayret ediyoruz. Bu ürünlerin tedariki ve pazara sunulması konusunda yaptığımız anlaşmalarda da kaliteyi ön planda tutuyoruz." dedi.

Türker, yapı  grubu ürün yelpazesine eklenen yeni ürünlerin öne çıkan özelliklerini ise şu şekilde özetledi;

ODE Shingle Okside Bitüm Esaslı Çatı Kaplama Örtüsü, uygun değişik renk ve görüntülerde, dekoratif, hafif her türlü yüzeye kolay ve süratli uygulanabilir, kötü hava koşullarına dayanıklıdır.

ODEPlan PVC Membranlar, su yalıtımında temelden çatıya kesin çözüm sağlar, iklimsel şartlara karşı yüksek dayanımı ile fark yaratır.

ODE OnduDE Bitüm Oluklu Çatı Kaplama Levhaları çatıların estetiğini arttırırken rüzgâra karşı yüksek dayanımı ile avantaj sağlar.

ODE Rockflex, markasıyla piyasaya sürdüğümüz "taşyünü" XPS ve camyününden sonra ısı yalıtımında ürün portföyümüzü tamamlamamızı sağladı.


Geri Dön