20 / 05 / 2024

Sikanın yeni yalıtım ürünü

Sikanın yeni yalıtım ürünü

Yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için geliştirdiği yeni ürünü Sikalastic®-200 W ile sektöre yeni bir soluk kazandırıyor.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Binalarda gürültüden kurtulmak ses yalıtımıyla mümkün! 

İZODER Başkanı Levent Gökçe, binalarda gürültüden kurtulmanın ses yalıtımıyla mümkün olduğunu belirtti...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mansour Mohamed Abdelkarım tarafından kuruldu. 

Su yalıtımının zorunlu tutulmasını, binaların ömrünü uzatacak!

Resmi Gazete’de 29 Ekim’de yayımlanan ve yeni binalarda su yalıtımını zorunlu hale getiren yönetmelikle ilgili Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, su yalıtımının zorunlu tutulmasını çok olumlu bulduklarını dile getirdi.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Su yalıtımıyla binaların ömrü 100 yıla çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Su Yalıtımı Yönetmeliğine ilişkin, "Mevcut binalarda ömür 30 yıl ama bu binaların su yalıtımı doğru yapılırsa binaların ömrünü yaklaşık 80, 100 yıla çıkartabiliriz" diye konuştu.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

ODE Yalıtım, 3. havalimanının su yalıtımını yapıyor!

3. Havalimanı ve birçok şehir hastanesi projelerinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi. 3. Havalimanı’nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacak.

Sikanın yeni yalıtım ürünü Haberi

Sikanın yeni yalıtım ürünü

Muadilinin olmadığı Sika’nın yeni ürünü, tek bileşenli yapısı ve çok Yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için geliştirdiği yeni ürünü Sikalastic®-200 W ile sektöre yeni bir soluk kazandırıyor. Muadilinin olmadığı Sika’nın yeni ürünü, tek bileşenli yapısı ve çok rahat yapışması sayesinde benzerlerinden ayrılıyor. Akrilik esanslı su yalıtım sistemi Sikalastic®-200 W, ara kat döşemeleri ve bölme duvarlar için kullanılıyor. Yerden ısıtmalardaki çimentonun çatlaması yüzünden oluşabilecek problemlere alternatif olarak geliştirilen Sikalastic®-200 W, özellikle banyo mutfak gibi ıslak zeminlerde tercih ediliyor.


Tek bileşenli tek su yalıtım sistemi

Sikalastic®-200 W kürlendiğinde esnek ve çatlak köprüleme özelliğiyle öne çıkarken yapışkan bir membran oluşturan tek bileşenli su geçirmez yapısıyla da oldukça kullanışlı. Islak hacimlerde doğrudan rulo ile uygulanan Sikalastic®-200 W...