30 / 07 / 2024

kaçak yapılar yıkılacak

kaçak yapılar yıkılacak

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın tebdili kıyafet denetimiyle gündeme gelen sahillerdeki yıkım operasyonu turizm bölgelerindeki inşaat yasağı biter bitmez başlıyor. İlk etapta Çeşme’de üç büyük tesisle Antalya’daki onlarca otel yıkılacak..

Resmen açıklandı! O ildeki kaçak yapılar tek tek yıkılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı imzasıyla duyurulan bildiride, Hatay'daki kaçak yapıların tek tek yıkılacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan detaylar ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı imzasıyla yayımlanan açıklama...

'Gözyaşlarına bakmayacağız' diyen Bakan Özhaseki bütün kaçak yapıları yıkacaklarını açıkladı!

Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm kaçak yapıları yıkacaklarını söyledi.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

kaçak yapılar yıkılacak Haberi

kaçak yapılar yıkılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tebdilikıyafet denetimiyle gündeme gelen sahillerdeki kaçak yapıların boşaltılması için tesislere yazı gönderildi.


BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın tebdili kıyafet denetimiyle gündeme gelen sahillerdeki yıkım operasyonu turizm bölgelerindeki inşaat yasağı biter bitmez başlıyor. Kaçak yapıların boşaltılması için tesislere yazı gönderildi. İlk etapta Çeşme’de üç büyük tesisle Antalya’daki onlarca otel yıkılacak. 


Başbakan Erdoğan’ın sahil teftişinin ardından kaçak yapıların yıkımına da start veriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bu ayın sonunda Akdeniz, Ege, Marmara ve Karadeniz sahil şeridinde inşaat yasağının bitmesiyle yıkım operasyonuna başlıyor. Yıkımlar başta Ege ve Akdeniz şeridindeki turizm tesisleri olmak üzere Kıyı Kanunu’na aykırılık tespit edilen Trabzon, Samsun, Balıkesir gibi yerlerde de yapılacak. 


KAÇAKLARA YAZI GÖNDERİLDİ


Bakanlık yetkilileri kıyı kenar çizgisini ihlal ederek, kaçak yapı inşa edenler için eylül ayı sonunda süreci...