15 / 05 / 2024

kadar konut kredisi 2020

kadar konut kredisi 2020

Bankaların faiz oranlarının düşmesi ile konut kredisi maliyetleri de azaldı. Kredi Pazarı aylık 2.000 TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabileceğini hesapladı...

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Mart 2024! 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 0.69 faizli konut kredisi müjdesinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Konut kredisi faizlerinde son dakika! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? İşte banka banka hesaplama tablosu!

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faiz oranlarındaki son durumu merak ederken bankalar da 10 yıl vadeli kredinin faiz oranlarını peş peş açıkladı. 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? İşte banka banka hesaplama tablosu...

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte o tablo!

Yükselen fiyatlar karşısında ev alacaklar, uygun faizli konut kredilerini araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte banka banka Şubat 2024 konut kredisi faizleri...

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank, 3 milyon lira konut kredisi alacakların ödeyeceği aylık taksiti açıkladı. Ev fiyatlarının yüksekliği nedeniyle konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kredi maliyetleri büyük bir öneme sahip. Peki, 3 milyon TL’nin aylık taksit ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vade ne kadar olacak? Kimler kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vadenin ne kadar olacağı merak konusu oldu. İşte o kampanya ile ilgili beklenenler...

kadar konut kredisi 2020 Haberi

kadar konut kredisi 2020

Geçtiğimiz yılın ikinci yarısından sonra hızla düşüş yönünde hareket sergileyen konut kredisi faiz oranları son yılların en düşük seviyesine geriledi. Bankaların arka arkaya uyguladığı kampanyalar sonrasında neredeyse kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı oluştu. 

Bankalarda uygulanan en düşük konut kredisi faiz oranı sıfır konutlar için %0.79’a kadar geriledi. İkinci el konut alımlarında ise en düşük kampanyalı faiz oranı %0.89 oldu. Bankaların tabela konut kredisi faiz oranları ortalaması ise %1.26’ya geriledi. 

Kredi Pazarı'nın araştırmalarına göre; sıfır konut için en düşük faiz oranı ile 10 yıl vadede konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık 2.000 TL ödemelerle 155.000 TL’ ye kadar kredi alınabiliyor. Krediye yapılan toplam geri ödeme ise 240.000 TL’ ye denk geliyor. 

En uygun ikinci el konut kredisi faiz oranı ile konut kredisi...