30 / 04 / 2024

kadastro haritaları son durum

kadastro haritaları son durum

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, yılda 20 milyon insanın iş ve işlem yaptırmak için geldiği kurumlarında hizmet sunumunu, insan kaynaklarını ve kurumsal gelişimini iyileştirmek için Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) çalışmalarına devam ediyor

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden rekor sayıda personel alımı! Bu kadrolara tam 202 personel alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’nda paylaştığı ilan çerçevesinde tam 202 adet personel alacağını duyurdu. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaşan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, son başvuru tarihinin 7 Temmuz olduğunu belirtti.

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Tapu ve Kadastro personel alımında son dakika müjdesi! Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş verilecek! Sakın kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro personel alımında son dakika müjdesi geldi. Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş verilecek. Bu fırsatı sakın kaçırmayın...

2B arazilerin satışı için son gün ne zaman?

Türkiye sınırları içerisinde bulunan ve kadastro işlemi yapılarak orman vasfını yitirdiği belirlenen alanlara 2B araziler deniyor. Bu arazilerin bazı koşullarda satışı mümkün oluyor. Peki, 2B arazilerin satışı için son gün ne zaman? İşte tüm merak edilenler..

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapu Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi: Hiçbir geçerliliği yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı'dan ev alıp satacak herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Adlı yaptığı açıklamada noterdeki sözleşmelerin geçerliliğinin olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Tapuda son bir senede aile şerhi konulan konut sayısı 15 bin 171 oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı önemli açıklamada, son 1 senede aile şerhi konulan konut sayısının 15 bin 171 oldu rakamına ulaştığını söyledi.

Tapu ve Kadastro personel alımı başvurularında son gün ne zaman?

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları hızla sürüyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından internet sitesinden yayımlanan ilan değerlendirildiğinde 87 sözleşmeli personel bu süreç içerisinde istihdam sağlanacak.

Kadastro Haritaları ve Tapu Sicili Yönetmeliği'nde değişiklik!

Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik kapsamında değişiklik yapıldı..

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 yaşında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Kanal: "170 yıllık tecrübesiyle mülkiyet ve buna ilişkin hakların tesisiyle görevli olan kurumumuz, özellikle son dönemlerde teknolojik altyapısını güçlendirmesi ile sunduğu hizmet kalitesini arttırmıştır" dedi.

Tapu ve Kadastro'dan modernizasyon projesi ihaleleri!

Tapu ve Kadastro Modernizasyon projesi kapsamında Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi ve Kadastro Haritalarının Sayısallaştırılması işi yaptırılacak. İhaleler için en geç 18-20 Nisan'a kadar teklif verilebilecek.

14 ilde tapu kadastro modernizasyonu yaptırılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 14 ilde kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi işini ihale edecek. İhale için son teklif günü 2 Haziran 2016 olarak belirlendi.

Soğukpınar'daki imar çalışmaları son aşamaya geldi!

Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlarının askı süresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi.

kadastro haritaları son durum Haberi

kadastro haritaları son durum

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Dünya Bankası arasında 2008 yılında imzalanan anlaşma ile uygulanan proje toplam 125 milyon AVRO tutarında dış kaynak ile finanse ediliyor ve 30 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Proje ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetlere destek vermek, etkinliği arttırmak ve kurumsal kapasiteyi geliştirmek hedefleniyor. Ayrıca proje ile kadastro haritalarının sayısal kadastro ve tapu bilgilerini destekleyecek şekilde yenilenmesi ve güncellenmesi, sayısal tapu ve kadastro bilgilerinin kamu ve özel sektör kuruluşlarının hizmetine sunulması, Türkiye’de gayrimenkul değerleme için en iyi uluslararası uygulamaların benimsenmesine yönelik çalışmalar yapılıyor” dedi.


Proje kapsamında; 4.808.032 parselin yenileme ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan parsellerden 3.072.452 parselde çalışmaları ile gayrimenkul değerleme, politika ve kurumsal kapasite geliştirme faaliyetleri kapsamında...