20 / 05 / 2024

Kadı Mehmet Cami nerede

Kadı Mehmet Cami nerede

Beyoğlu’nda 16. yüz yılda inşa edilen tarihi Kadı Mehmet Camii’nin lojmanı ve müştemilatı Beyoğlu Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kadıköy Ulu Cami projesine mahkemeden 'uygun değil' kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kadıköy rıhtımında yapılmak için hazırlanan 'Ulu Cami' projesine onay veren koruma kurulu kararını, İstanbul 3. İdare Mahkemesi iptal etti. 

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

İBB'den Beyoğlu'nda 1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Kadımehmet Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 4 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalyalı 70 kadın gözleme satarak cami yaptırıyor!

Antalya'da aralarında engellilerin de bulunduğu 70 kadın, dört senedir gözleme yaparak mahalle camisinin yapım masraflarını karşılıyor 

Bulgaristan'da 479 yıllık cami yıkılmak üzere!

Pek çok Osmanlı mimarisinin bulunduğu Balkan ülkelerinden biri olan Bulgaristan'da bulunan 479 yıllık Fatih Sultan Mehmet Camii'si yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Bulgaristan'ın Köstendil kentinde bulunan tarihi cami, bakımsızlık nedeniyle yok olma tehlikesi yaşıyor. 

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Mehmet Okay: Bir kadın 'tamam' demezse hiç bir konut satılamaz!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Şubat-Mart 2019 sayısındaki "Kadınlar..." başlıklı yazısında, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı...

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

Kepez'de Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne inşa edilecek Yeni Cami’nin temeli atıldı. Yeni Cami temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Kadıköy Ulu Cami işte böyle olacak!

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek olan, 20 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği ‘Ulu Cami’projesi geçtiğimiz günlerde onaylandı. 

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

Kadı Mehmet Cami nerede Haberi

Kadı Mehmet Cami nerede


Beyoğlu’nda 16. yüz yılda inşa edilen tarihi Kadı Mehmet Camii’nin lojmanı ve müştemilatı Beyoğlu Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Cuma Namazından önce düzenlenen açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Müftüsü Aydın Yıgman’ın yanı sıra tarihi camide 1964-1971 yılları arasında görev yapan İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan katıldı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta, lojman ve müştemilat Beyoğlu Müftüsü Aydın Yıgman’ın yaptığı duanın ardından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

BURADA YAPILAN HER ŞEY HERKES GİBİ BENİ DE MUTLU EDİYOR

Açılış töreninde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bizim çocukluğumuzun geçtiği camii burası. Dolayısı ile burada yapılan her şey burada bulunan herkes gibi beni de mutlu ediyor. Caminin arka tarafında temellerini de rahatsız edecek bir...