29 / 04 / 2024

Kadıköy 2015 projeleri

Kadıköy 2015 projeleri

Kadıköy'de yapılması planlan 52 projenin ortaya çıktığını ifade eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu yaptığı açıklamada 52 projenin tamamının da 3 yıl içinde tamamlanacağını söyledi...

Aykurt Nuhoğlu Kadıköy projelerini anlattı!

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında beş yıllık Stratejik Plan hazırlıklarını halkın katılımına açan Kadıköy Belediyesi bu toplantılar sonucunda belediye tarafından yürütülen çalışmaları paylaşmak için Kadıköylülerle bir araya geldi...

Kadıköy'ün tartışmalı projelerinde son durum ne?

Fikirtepe’de uzadıkça uzayan kentsel dönüşüm, yanan Haydarpaşa Garı’nın restorasyon muamması, AVM projesiyle gündeme gelen Kuşdili Çayırı, bir türlü ıslah olmayan Kurbağalıdere... Kadıköy’ü gelecekte ne bekliyor?

Kadıköy'de inşaat faaliyetleri mercek altında!

Anadolu Yakası Kadıköy'de inşaat faaliyetleri mercek altında. İnşaatlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Kadıköy Belediyesi, kurallara uymayanlara, ilgili kanun ve de yönetmelikler kapsamında cezai işlem de uyguluyor.

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Ataman Taç Kadıköy'de teslimler Aralık 2015'te!

Ataman İnşaat Ataman Taç projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 14 adet daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

Kadıköy Belediyesi'nin Brooklyn Life ihalesi Pana Yapı'ya kaldı!

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın 20.10.2015 tarih ve 14:00 saatlerinde düzenlediği ihaleye ilişkin alınan bilgilere göre ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Kadıköy'de ortalama konut fiyatı 666 bin TL!

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı emlak verilerini açıkladı. Buna göre 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin lira satış fiyatıyla Kadıköy oldu.

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi ertelendi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın, Merdivenköy'de yaptıracağı kat karşılığı inşaat ihalesi 29 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Kentsel dönüşümde ek hak uygulaması Kadıköy'de projeleri artırdı!

2016 başına kadar sürecek kentsel dönüşümde yüzde 25'lik ek hak uygulaması, Kadıköy'ü bin 300'ün üzerinde projeyle şantiyeye çevirdi. Buna göre 80 metrekarelik bir hak sahibi yeni binada 116 metrekarelik evine 1 oda daha ekleyebiliyor.

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Eylül'de!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale edilecektir. İhalesi 3 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı!

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlenen arsaların ihaleleri 7 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kadıköy'deki 22 bin 295 birim risk altında!

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy de kentsel dönüşüm projeleri her geçen gün hayata geçirilmeye devam ediyor.

Kalyoncu Gayrimenkul Turizm Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kalyoncu Gayrimenkul Turizm Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 26 milyon 841 bin 195 TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Kadıköy 2015 projeleri Haberi

Kadıköy 2015 projeleri


Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, 10 Haziran Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Meclisi’nin CHP’li üyelerine “Kadıköy’de yaptıklarımız ve yaptırmayacaklarımız” başlıklı bir sunum yaptı. İBB’nin Meclis binasında gerçekleşen sunumda video gösterimi ile Kadıköy için yapılan ve yapımı süren projeler, üyelere tanıtıldı. Tasarım Atölyesi Kadıköy(TAK), Kadıköy Belediyesi Akademi ve diğer projelerin gösterildiği video gösteriminde Kadıköy’ü doğrudan ilgilendiren Haydarpaşa Garı ve çevresindeki bin 200 dönümlük arazi için Kadıköy Belediyesi’nin hukuk ve kamusal haklardan yana taraf olacağı ifade edildi.


“Haydarpaşa’nın tarihi kimliği ve mirasını ortadan kaldıracak düzenlemelere onay vermedik. Bu doğrultuda alternatif projeler üretmek için, Kadıköy Belediyesi meslek odaları, sivil toplum örgütleri ve dayanışma platformları ile iş birliği halinde olacak” ifadelerinin yer verildiği video sunumunda ayrıca; “Çocuk Esirgeme Kurumu ve Meteroloji arazisinin rant ve...