28 / 04 / 2024

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Kadıköy'deki 193 milyon TL'lik ‘AVM gar’ projesine yürütmeyi durdurma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kadıköy Söğütlüçeşme'yi alışveriş merkezi gibi bir gara dönüştürecek imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Kadıköy'de samandan bina inşa ediliyor!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, 26 Ekim Çarşamba günü açıldı.

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, yarın açılıyor.

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi Haberi

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi


Kadıköy Belediyesi, yapımına geçtiğimiz yıl başladığı ve Alzheimer hastalarının sosyal yaşama katılmalarını sağlayacak “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi”ni hizmete açtı. Açılışa Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun yanı sıra Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu,  CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Türkiye Alzheimer Derneği Kadıköy Şube Başkanı Türker Şahiner, sanatçı Fatih Erkoç’un yanı sıra çok sayıda Kadıköylü vatandaş da katıldı.


“İLHAM OLMASINI DİLİYORUM”


Merkezin açılış konuşmasını yapan Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi sorumlusu Dr. Zeynep Süzme, merkez hakkında açıklamalar yaparak,” Bizim esas yapacağımız; teşhisi konmuş bir ve ikinci dereceden Alzheimer hastalarını ağırlayacağımız, fiziksel ve zihinsel rehabilitasyonla bir sonraki hastalık evresine geçişi engelleyecek bir merkez olacak. Hastalarımızın kaliteli ve konforlu bir...