07 / 05 / 2024

kadıköy arsası kaça satıldı

kadıköy arsası kaça satıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy Belediyesi' ne ait Ümraniye Küçükbakkalköy' de bulunan arsayı 35 milyon TL bedel üzerinden satın aldı. Protokolü imzalanan satış için çalışmalar devam ediyor...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO'nun Kadıköy arsası davasında yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'de bulunan arsasına ilişkin açılan davada yeni bir gelişme oldu. 

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Kadıköy Hasanpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Hasanpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Kadıköy Hasanpaşa imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi, Toplu Taşım Gar Sahasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Arkhe Petrol Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

kadıköy arsası kaça satıldı Haberi

kadıköy arsası kaça satıldı


Emlak Konut GYO'ndan yapılan açıklama şu şekildedir:


Kadıköy Belediyesi mülkiyetindeki İstanbul ili, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesinde yer alan  54.872,67 m2  yüzölçümlü; 3327 Ada 2 Parselin, 35.000.000,00-TL bedel üzerinden satın alınması amacıyla Protokol imzalanmış olup, çalışmalar devam...