28 / 04 / 2024

Kadıköy Belediyesi Kasım ayında Cumartesi Pazar açık olacak mı

Kadıköy Belediyesi Kasım ayında Cumartesi Pazar açık olacak mı

Kadıköy Belediyesi, Torba Yasa olarak bilinen 6552 Yasa kapsamında emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlar için Kasım ayında Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

Kadıköy Belediyesi Kasım ayında Cumartesi Pazar açık olacak mı Haberi

Kadıköy Belediyesi Kasım ayında Cumartesi Pazar açık olacak mı

Kadıköy Belediyesi, halk arasında Torba Yasa olarak adlandırılan 6552 sayılı Yasa ile emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinde borç yapılandırması yaptırmak isteyen vatandaşlar için Cumartesi ve Pazar günleri de çalışacak.


Kadıköy Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.kadikoy.bel.tr'de yer alan açıklamaya göre; 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecek emlak ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırma işlemleri için Kasım ayında 15 Kasım, 22 Kasım ve 29 Kasım Cumartesi günleri ve 16 Kasım, 23 Kasım ve 30 Kasım Pazar günleri Kadıköy Belediyesi hizmet binasında 09:00-16:00 arasında hizmet verilecek.



Kadıköy Belediyesi 6552 sayılı kanun dilekçesini indirmek için tıklayın!


Borç yapılandırma ilgili sorular için Kadıköy Belediyesi'nde (0216) 542 50 00 telefondan 1246 dahili numara...