29 / 04 / 2024

kadıköy bostancı turizm tesis alanı imar planı

kadıköy bostancı turizm tesis alanı imar planı

Kadıköy Bostancı Mahallesi'nde Bostancı Kayıkçı Limanı ve Bostancı Plajı'nın arkasında yer alan alan turizm tesis alanının 1/1000 ölçekli imar planı bugün Kadıköy Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte o imar planı...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kadıköy'de 3.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediyesi, Bostancı Mahallesi'nde hissedar olduğu bir adet taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale ediliyor. İhale bedeli, 3.1 milyon TL olarak belirlendi..

Kadıköy Koşuyolu Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Koşuyolu - Acıbadem - Hasanpaşa Mahallesi, Nazım İmar Planında Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi uygulama imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi Turizm Tesis Alanlarına ilişkin uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Serhat Abir Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

kadıköy bostancı turizm tesis alanı imar planı Haberi

kadıköy bostancı turizm tesis alanı imar planı


Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, 65 pafta, 314 ada, 11 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatını bugün (8 Ağustos 2014 Cuma) askıya çıkardı. 


Bostancı 65 pafta, 314 ada, 11 parselin 1/1000 ölçekli imar planı, 12 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından onaylandı. 


Bugün ilanen askıya çıkarılan imar planı, 8 Eylül 2014 Pazartesi gününe kadar askıda kalacak. 



Bostancı turizm tesis alanı nerede?




Kadıköy Belediyesi'nin e-imar kayıtlarına göre Bostancı Mahallesi, 65 pafta, 314 ada, 11 parsel üzerinde tescilli eski eser bina olarak metruk durumda olan bir ahşap bina ve bahçesinde ağaçlar yer alıyor... Turizm tesis alanı olan parsel, Çetin Emeç Bulvarı üzerinde Oramiral Celal Eyiceoğlu Sokak ve Yazmacı Tahir Sokak'ın kesiştiği noktada, kıyı kenar çizgisine...