28 / 04 / 2024

kadıköy büyük konak rezidans fiyat

kadıköy büyük konak rezidans fiyat

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Büyük Konak Residence fiyat!

Büyük Konak Residence fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi uygulama imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi Turizm Tesis Alanlarına ilişkin uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kadıköy Belediyesi'nin Taşyapı'ya ödeyeceği ceza Büyükşehir Meclisi'ne taşındı!

Kadıköy Belediyesi'nin, Taşyapı İnşaat tarafından Meteoroloji Müdürlüğü arsasına inşa edilen dört gökdeleni 'hukuka aykırı ve keyfi eylemlerle' durdurarak zarara uğrattığı gerekçesiyle 101 milyon lira tazminat ödemesi yönündeki mahkeme kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemine taşındı.

Kadıköy Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planları yapılıyor!

Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planı sunuluyor. Toplam 446 konuttan meydana gelen proje, yüksek getiri sunmayı da vaat ediyor.

Kadıköy rıhtım bölgesine Ulu Cami yapılacak!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Nuhoğlu, cami projesi için hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim!

Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim için 444 7 357 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 122 metrekareden başlangıç gösteriyor.

kadıköy büyük konak rezidans fiyat Haberi

kadıköy büyük konak rezidans fiyat

Büyük Konak Residence projesi 21 ve 10 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Büyük Konak Residence projesinde 2+1, 3+1,4+1 ve 4+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. 


Büyük Konak Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasının nezih ilçesi Kadıköy'de, Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında yer alıyor. Proje 3 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.  


Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Büyük Konak Residence'ta 67 adet daire yer alıyor.


Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Kadıköy Büyük Konak Residence projesinde konut teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 



Adres: Tevfikpaşa Sokak No:14/1 Kadıköy-İstanbul


Tel: +90(216) 350 01 84 - 85 

Web: http://ascekiral.com/proje/buyuk-konak-residence

Gizem...