10 / 05 / 2024

kadıköy çelik köprü

kadıköy çelik köprü

Kadıköy Fener Kalamış Caddesi'nde bulunan ve Fenerbahçe Parkı ile Fenerbahçe Burnuna geçiş sağlayan Çelik Köprü veda ediyor. 7 Kasım'da kaldırılacak köprünün taşıyıcı kolon ve iskeleti elden geçirilecek...

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaat projeye aykırı! 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Şanlıurfa'daki çelik köprülerde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımına devam edilen çelik köprülerin inşaatını inceledi. Başkan Çiftçi, köprülerdeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir'den iki yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 metrelik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

Kadıköy'deki 492 yıllık köprü restore edilecek!

İstanbul Kadıköy’de bakımsızlık nedeniyle adeta ayakta durmakta güçlük çeken tarihi köprünün durumuna kayıtsız kalınmadı. Köprü, belediye tarafından restorasyona alınacak.

Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasına yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol güzergahlarındaki köprüleri de yeniliyor. Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasında uzanan yol üzerindeki yer alan köprü, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.

Bartın Kadıköy ve Düzköy köprü inşaatı ne durumda?

Bartın’ın Ulus ilçesi Buğurlar, Kadıköy ve Düzköy köylerinde köprü yapım çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerince 3 adet köprüye ait temel kazık çalışmalarının Kurban Bayramı öncesi tamamlanmasına çalışıldığı ifade edildi.

kadıköy çelik köprü Haberi

kadıköy çelik köprü

Kadıköy Fener Kalamış Caddesi'nde bulunan ve Fenerbahçe Parkı ile Fenerbahçe Burnuna geçiş sağlayan Çelik Köprü veda ediyor. Kadıköy Belediyesi, 1985 yılında hizmete giren, ancak aşırı korozyona uğradığı için çürüyen 28 yaşındaki köprüyü kaldırıyor. 7 Kasım'da kaldırılacak köprünün taşıyıcı kolon ve iskeleti elden geçirilecek ve üzerine yeni imal edilen çelik köprü nakledilecek. Çalışmalar süresince Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Burnu'na araç ve yaya trafiğinin Fenerbahçe Marinası'ndaki servis yolundan yapılacağı kaydedildi. 


Yurt...