29 / 04 / 2024

Kadıköy emlak piyasası

Kadıköy emlak piyasası

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.

Kadıköy emlak piyasası 3 yılda yüzde 75 değer kazandı!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Kadıköy'ün emlak piyasasını değerlendirdi. 5 yılda gayrimenkul değerlerin yüzde 100 oranında arttığı ilçe özellikle 38-45 yaş kesimin ilgisini çekiyor.

Kadıköy emlak piyasası son üç yılda yüzde 75 değer kazandı!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un yaşanabilir ilçeler listesinde ilk sıralarda yer alan Kadıköy’ün emlak piyasasını inceleme altına aldı.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Zenginliğin artması küresel emlak piyasasını etkileyecek!

30 milyon dolar ve üzeri servete sahip zenginlerin sayısı geçtiğimiz yıl yüzde 6 artış gösterdi. Bu rakamların küresel emlak piyasasını etkileyeceği düşünülüyor.

EmlakBank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 26 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Emlakbank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 17 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye ile İkbaliye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhaleler 26 Mart'ta gerçekleşecek..

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

İstanbul Kadıköy'de 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul ili Kadıköy ilçesi Merdivenköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli ev 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ediliyor.

Kadıköy ve Üsküdar'da 8,5 milyon TL'ye satılık iki gayrimenkul!

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, Kadıköy Merdivenköy ve Üsküdar Çengelköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy’de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Kadıköy’ün kentsel dönüşüme giren mahallelerinin emlak fiyatlarındaki değişimi açıkladı. İstanbul Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüme giren mahalleler arasında satılık ve kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı mahalle Fikirtepe oldu.

Kadıköy emlak piyasası Haberi

Kadıköy emlak piyasası

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.  Keller Williams'ın İstanbul'da Yaşam Kalitesi kalitesi en yüksek olan ilçelerden biri olan Kadıköy'de emlak fiyatları ise özellikle 6306 sayılı Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla birlikte semtlere bağlı olarak son üç yıla göre yüzyasa ile müteahhitlerin daire satış fiyatlarının etkilenmesinde önemli rol oynayan yüzde 18 KDV oranlarının yüzde l'e çekilmesi, binaları yenilenecek olan kiracılara geri ödemesiz bin 470 TL taşınma yardımı verilmesi etkili oldu. Ayrıca daire sahiplerine binalarının yenilenme sürecinde 18 ay geri ödemesiz 2015 yılı rayiçlerine göre 675 TL aylık kira yardımı yapılması da kentsel dönüşüm sürecinin hızlanmasını sağladı. Kentsel dönüşümün ivme kazanmasıyla, daire satış fiyatlarıyla birlikte kiralar da tırmanışa geçti.



Akşam...