05 / 05 / 2024

Kadıköy Fikirtepede 4 firma ruhsat aldı

Kadıköy Fikirtepede 4 firma ruhsat aldı

Kadıköy Fikirtepe'de çalışmalar hız kesmiyor. Bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova - Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de yer alan arsayı 4 milyon 516 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Mecidiye Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli binalı taşınmaz 4 milyon 690 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 daire!

İstanbul ili, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 4 milyon 157 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kadıköy'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Anadolu 6. İcra Dairesi, Kadıköy Erenköy Mahallesi'ndeki daireyi satışa çıkardı. İhalenin satış bedeli 4 milyon 625 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 4.3 milyon TL'ye satılık bina!

Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul Kadıköy'de yer alan binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy ve Üsküdar'da 4.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy Suadiye ve Üsküdar Burhaniye'de bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Fikirtepe'de 4 firma daha ruhsatını aldı!

Kadıköy Fikirtepe'de devam eden, Türkiye'nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Kadıköy Fikirtepe'deki çalışmalarda 4 firma ruhsat aldı!

Kadıköy Fikirtepe'de çalışmalar hız kesmiyor. Bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Kadıköy Fikirtepede 4 firma ruhsat aldı Haberi

Kadıköy Fikirtepede 4 firma ruhsat aldı

Kentsel dönüşümün sembolü olan Kadıköy Fikirtepe'de çalışmalar hız kesmiyor. Bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı. Bakanlık binasında gerçekleşen törende firma temsilcilerine ruhsatlarını teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, "Türkiye'ye örnek olacak bu proje ile ülkemize çok büyük ve önemli bir değer kazandınyorsunuz. Sizlerin de zaman zaman telaffuz ettiği gibi, Türkiye'nin Manhattan'ı Fikirtepe'de yükselecek" diye konuştu. 


Dönüşümde 3 model 

Nuhoğlu Inşaat'ın ikinci adadaki, SVR Gayrimenkul Yaürım AŞ, Selka NSK inşaat ve Usta İnşaat'in ilk adalanndaki ruhsatlannı teslim eden Öztürk, "Kentsel dönüşümde üç model bulunuyor. Bakanlık ve vatandaş arasında yürüyen ilk modelde riskli binalar bakanlığımız desteğiyle dönüştürülüyor. Bu model çerçevesinde hali hazırda 29...