08 / 07 / 2024

Kadıköy hırsızlık

Kadıköy hırsızlık

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde aynı binadaki ünlü kalp cerrahı ile mimarın daireleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kadıköy Merdivenköy imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Sahrayıcedit (Merdivenköy) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına ait Askı Tutanağı yayınlandı.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Bursa'da YHT şantiyesindeki hırsızlığı özel ekip çözdü!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde inşaatı süren Yüksek Hızlı Tren (YHT) şantiyesinden yaklaşık bir ay önce yaşanan hırsızlık olayını İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çözdü.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kadıköy hırsızlık Haberi

Kadıköy hırsızlık

İstanbul Kadıköy'de aynı binada yaşayan ünlü kalp cerrahı ve mimarın daireleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, olay, Kadıköy Göztepe Mahallesi'ndeki binada meydana geldi.Maskeli 3 kişi akşam saatlerinde binanın giriş kapısını levyeyle kırarak girdi. Yaklaşık 36 dakika içeride kalan hırsızlar, Prof.Dr. Azmi Hikmet Özler'in evine girdi. Burada yatak odasındaki kasa içerisinde bulunan 1 milyon lira değerindeki mücevher ve dövizi aldılar. 

Hırsızlar daha sonra mimar Merih Demirli'nin de evine girip, mücevher alarak kaçtılar. Maskeli hırsızların binaya girişleri ve çıkışlarını kameralar saniye saniye kaydetti. Olay sonrası ihbar üzerine binaya polis ekipleri sevk edildi. Kamera kayıtlarını inceleyen polisler, 3 hırsızı yakalamak için çalışmalara...