03 / 05 / 2024

Kadıköy ihale ilanı

Kadıköy ihale ilanı

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet daire inşaatı yaptırılacak. 9 Mart 2017 günü saat gerçekleşecek ihalede işin bedeli 3 milyon 109 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Yalova Kadıköy'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 2 arsa ihale ile satışa sunuyor. Satış ihaleleri 15 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Yalova Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Yalova Kadıköy Belediyesi, 3 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek...

TCDD'den Kadıköy'de satılık 3 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor..

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye ile İkbaliye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhaleler 26 Mart'ta gerçekleşecek..

Kadıköy Belediyesi'nden 17.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Yalova Kadıköy'de 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediyesi, 2386 ada 11 nolu parsel üzerindeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

Kadıköy ihale ilanı Haberi

Kadıköy ihale ilanı

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet daire inşaatı yaptırılacak. 9 Mart 2017 günü saat gerçekleşecek ihalede işin bedeli 3 milyon 109 bin TL olarak belirlendi.



Kadıköy Belediye Başkanlığından:



Kadıköy Belediyesi’nin hissedar olduğu bir adet taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale edilecektir.

Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, 168 Pafta, 1036 Ada, 1/A parsel sayılı, 471,17 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 207,32 metrekare hissesi Kadıköy Belediyesi adına kayıtlı olup, (imar durumu dosyasındadır) söz konusu taşınmaz Kat Karşılığı İnşaat yaptırılarak değerlendirilecek ve yapılacak inşaat yüzde 74,146 Kadıköy Belediyesine yüzde 25,854 yüklenici firmaya kalacak şekilde bölüştürülmesi esasına göre Kadıköy Belediyesine 79.55 metrekare emsal alanlı 4 adet daire verilecektir. 3.109.800,00.- TL Muhammen Bedel üzerinden Kadıköy Belediyesine kalacak 318,20 metrekare brüt daire alanının kabulü ve bu alanın sabit...