12 / 05 / 2024

kadıköy istinat duvarı çökmesi

kadıköy istinat duvarı çökmesi

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Kadıköy'de yan taraftaki inşaat, duvarı patlattı!

İstanbul Kadıköy'deki inşaatta basınç sebebiyle patladığı belirtilen beton kalıbı, bitişiğindeki binanın 3'üncü katındaki dairenin salon duvarını yıktı.

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy'de metruk binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde bir kafeteryanın arka bahçesinin bulunduğu alandaki boş binanın duvarı sağanak nedeniyle çöktü. Çökme sonuncunda 3 kişi yaralandığı bildirildi.

Kadıköy'de 45 okul yenilendi!

Okullarda onarım ve tadilat çalışmalarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Bahariye Ortaokulu'nun ikinci katında bulunan koridor, ytong duvar ile bölünerek kütüphane yapıldı; üç okula da konferans salonu yapıldı.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Yanı başımızdaki büyük tehlike: İstinat duvarı

Son günlerde artan yağış miktarına bağlı olarak yurdun dört bir köşesinden "istinat duvarı yıkıldı" şeklinde haberler gelmekte. Can kaybı yaşanmaması büyük şans ancak tehlike sürüyor!

Sema Pekdaş heyelanda yıkılan istinat duvarını ve çöken yolu inceledi!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Küçükyalı semti Necip Mirkelamoğlu sokakta aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanda yıkılan istinat duvarını ve çöken yolu inceleyerek, çalışmalara hız verilmesini istedi.

Duvar Sanatı etkinlikleri Kadıköy'de düzenlendi!

Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan Duvar Sanatı etkinliklerinin 2'incisi düzenlendi...

Kadıköy'de Duvar Sanatı Festivali kapsamında binalara resimler yapılacak!

Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan Duvar Sanatı Festivali kapsamında Kadıköy'deki binaların dış cephelerine resimler çizilecek...

Kadıköy'de risk altındaki 15 bin bina kentsel dönüşümü bekliyor!

İstanbul depremine hazırlık için, Kadıköy'deki binaların yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Kadıköy Belediyesi, hazırladığı imar artışlarını içeren yeni imar planlarını, Kadıköy Belediye Meclisi'ne sundu

Kadıköy Altıner Residence'ta metrekaresi 5 bin TL'ye!

Altıner Residence, eski bir Çin öğretisi olan Feng Shui'den ilham alınarak tasarlandı. Kadıköy Feneryolu'nda yükselen Altıner Residence, Bağdat Caddesi'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor

Kadıköy'de icradan 900 bin TL'ye satılık konut!

Kadıköy 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahi Mevkii, 317 ada, 21 parselde yer alan 1.118 metrekare alanlı apartmanda 2. kat 8 nolu daireyi satışa sunuyor

kadıköy istinat duvarı çökmesi Haberi

kadıköy istinat duvarı çökmesi

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılarak hastaneye...